foto

Thomas Langmann

  • nar. 24.5.1971 (47 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 Knoflíková válka
2006 Den vítězství
2002 Blbec na krku
1998 Hors jeu
1997 Une femme très très très amoureuse
1995 Court toujours: Joséphine et les gitans (TV film)
Musique de l'amour: Robert et Clara, La (TV film)
1993 Nombril du monde, Le
1992 Amoureuse
Tous les garçons
1991 Paris s'éveille
1990 Alberto Express
Déminage
1989 Bille en tete
Jour après jour
1988 Années sandwiches, Les
1980 Miluji vás

TV seriály

2014 Frères d'armes (TV seriál)
2012 Toussaint Louverture (TV seriál)
2011 Platane (TV seriál)
2003 Merci pour l'info (TV seriál)

Dokumentární

2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2003 Claude Berri, le dernier nabab (TV film)

TV pořady

2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2012 2012 Film Independent Spirit Awards, The (TV pořad)
84. Annual Academy Awards (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1990 Nuls, l'émission, Les (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace