foto

Mig Macario

  • nar. 16.3.1970 (48 let)
    Atimonan, Quezon, Luzon, Filipíny
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 All Things Valentine (TV film)
Garage Sale Mystery: The Novel Murders (TV film)
2014 Dny a noci s nepřítelem (TV film)
Warriors (TV film)
2011 Zabijácká hora (TV film)
2009 Santova dcera 2: Nejisté Vánoce (TV film)
2007 Afghanistán
2004 Final Cut
Meltdown (TV film)
2003 Pozor, hodný pes!
1997 Bláznivý týden (TV film)
Dítě Medúzy (TV film)
1996 Bílý tygr
The Prisoner of Zenda, Inc. (TV film)
Čmuchalové 2 (TV film)

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22) - a.z.
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Rodina (S01E03)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Píseň ve tvém srdci (S06E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dust and Bones (S13E07)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Chyba (E05)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Škoda, že tu nejsi (S06E10)
Poslední pomazání (S05E21)
Duše zesnulých (S05E12)
2015 The Whispers (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Labutí píseň (S05E11)
Medvědí král (S05E09) - a.z.
Lapač snů (S05E05)
další epizody (7)
2014 Intruders (TV seriál)
Rush (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Všude dobře, doma nejlíp (S03E22)
Hon na čarodějnici (S03E13)
další epizody (4)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Temné doupě (S03E07)
další epizody (9)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Level Up (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Srdcová královna (S02E09)
Dítě měsíčního svitu (S02E07)
Krokodýl (S02E04)
další epizody (13)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
To nejcennější (S01E02)
Pilot (S01E01)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Jantar (S03E05)
Na druhé straně 1 (S02E22)
Peterova cesta (S02E21)
2009 Rota (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Human Cargo (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Seznam (S03E05)
1993 Madison (TV seriál)
1991 Northwood (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
After School Special (S02E05)
Gotta Finish the Riff (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace