foto

Osmond L. Bramble

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
2010 Víla Zuběnka
2008 Hvězdná brána: Návrat
2007 Klub vyděračů

TV seriály

2017 Imposters (TV seriál)
The Maddie Code (S01E06)
2015 iZombie (TV seriál)
Maternity Liv (S01E07)
2014 The Flash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Skutečný sever (S01E09)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Superkočky (TV seriál)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Zataženo s možností vraždy (S01E12)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace