Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Becky Sharper je opět úzkých. Smůla se jí lepí na paty a tomu všemu dalo korunu to, že našla svého mrtvého snoubence doma a skončila ve vazbě. O Becky se dozví Cecile a společně s Alegrou se jí vydají pomoc. Jenže i jim se smůla lepí na paty... Mark se mezitím snaží v Khione probudit její schopnosti. (Varan)

Recenze (5)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto proste nie je možné, posledná séria, ktorá je ešte k tomu skrátená a oni sem dajú takúto epizódu ?! Barry celú epizódu nikde (teda 2 malé scénky), inak priestor dostanú nezaujímavé postavy Allegry a Cecile. Toto Arrow v poslednej sérii zvládal brutálne a bola úžasná, nechápem prečo robia toto Flashovi. Kde sú tie prvé 2 série ? ()

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda je to nejhorší, co jsem v seriálu Flash viděl. Je naprosto nudná a bez nápadu, zaměřena na minoritní postavu ze čtvrté série a dva nejméně sympatické členy teamu Flash. Samotný Barry zde nedostává prostor vůbec žádný. Celé je to umocněno tím, že se tato epizoda objevuje v poslední sérii! Proto hodnotím 48%. ()

Reklama

Polgedney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filler epizoda v poslední zkrácený sérii a ještě k tomu bez Barryho by neměla existovat. Samozřejmě jsme dostali další dávku otravný Allegry a ještě otravnější Cecile která měla v týhle epizodě fake problémy. Hrůza ()

66pepo66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi by som dal radšej tri hviezdy, ba možno aj dve, no rozhodol som sa pre štyri. Dôvod? Keď si odmyslím, že to bola zbytočne rozťahaná časť o postavách, ktoré nie sú zaujímavé a sú to postavy vedľajšie, tak to bolo scenáristicky zvládnuté dobre. Len mi príde neuveriteľné, že vytvorili celú časť o niečom, čo sa dalo pekne zhrnúť do piatich minút nejakej časti. A mimochodom, čo za matka by sa rozhodla dať prednosť samotnému bývaniu v meste a navštevovať svoje dieťa iba cez víkendy. Akože toto naozaj nechápem a vôbec sa to nepodarilo. Mám pocit, že jediný dôvod prečo nechcem túto časť potopiť je Mark a Khione. Ich časť v seriály je zaujímavá. No ide o finálnu sériu a tak nechápem, že po prvých kvalitných častiach to pomaly zase upadá. Arrow toto zvládal vo finále bravúrne a bavil som sa od prvej časti až po jej poslednú. ()

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad poprvé hážu jednu hvězdu, a to kvůli resuscitaci vedlejší postavy kterou už jsme viděli, ale která taky bohužel není ničím zajímavá. Šestá epizoda je v podstatě další filler, ve kterým sice dostala Allegra a Cecile víc prostoru, ale Barry odjel společně s Iris někam do tramtárie a děj tak zůstal stát na místě. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama