foto

Kerry Sandomirsky

  • nar. Regina, Saskatchewan, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sugarbabies (TV film)
2003 Schůzka s temnotou: Dopadení Andrewa Lustera (TV film)
2002 Insomnie
Tajný život (TV film)
2000 Živá panenka (TV film)
1993 Dítě navíc (TV film)
Sherlock Holmes Returns (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Home Movie (TV film)
Volání divočiny (TV film)
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
1989 Matinee (TV film)

TV seriály

2018 The Good Doctor (TV seriál)
Islands: Part Two (S01E12)
Islands: Part One (S01E11)
Supergirl (TV seriál)
Not Kansas (S03E21)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Progeny (S01E10)
2013 Cult (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Cesta do Tallahassee (S02E06)
2011 The Killing (TV seriál)
Undertow (S01E09)
Stonewalled (S01E08)
What You Have Left (S01E06)
další epizody (7)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Audrey Parker's Come and Gone (S04E03)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Family (S02E02)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Borrowed Time (S03E10)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Změna (S01E12)
Akta X (TV seriál)
2Shy (S03E06)
1994 Akta X (TV seriál)
Roland (S01E23)
1993 Cobra (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace