foto

Michelle Choi-Lee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Půlnoční láska
2017 Home for Christmas (TV film)
2016 Signed, Sealed, Delivered: Lost Without You (TV film)
Toni Braxton: Unbreak my Heart
2015 Kořeny minulosti (TV film)

TV seriály

2017 When We Rise (TV seriál)
Part I (E01)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Skvělý plán (S04E17)
2014 The Flash (TV seriál)
Flash vs. Arrow (S01E08)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace