foto

Michelle Choi-Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All Joking Aside
Holiday Hearts (TV film)
2018 CC
Christmas in Evergreen: Letters to Santa (TV film)
Půlnoční láska
Small Town Christmas (TV film)
2017 Home for Christmas (TV film)
2016 Signed, Sealed, Delivered: Lost Without You (TV film)
Toni Braxton: Unbreak my Heart
2015 Kořeny minulosti (TV film)

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
Dead Lift (S05E02)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
I Dare You (S01E07)
2017 When We Rise (TV seriál)
Part I (E01)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Skvělý plán (S04E17)
2014 The Flash (TV seriál)
Flash vs. Arrow (S01E08)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky