foto

Roy Jackson

  • nar. Richmond, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nighthawks
2015 Fan Girl
2011 Hollywoodské straky (TV film)
2008 První neděle
2002 Attitude

TV seriály

2016 Všemocný (TV seriál)
Finále 2/2 (E22)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Zaříznout řezníky (S01E08)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Exsanguinated Ex (S01E16)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Thirsty Bird (S02E01)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Pilot (E01)
Černá listina (TV seriál)
The Courier (No. 85) (S01E05)
The Freelancer (No. 145) (S01E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Intervenční program (S04E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover Blue (S14E17)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvě tváře (S08E20)
2008 Unhitched (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Hledej své šťastné místo (S02E01)
Žralok (TV seriál)
Bar Fight (S02E13)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Sweet Dee Has a Heart Attack (S04E10)
Policejní odznak (TV seriál)
Parricide (S07E08)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se psy spává (S08E10)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace