foto

Graham Frake

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Ztracené Vánoce
2010 First Men in the Moon, The (TV film)
2006 Missing (TV film)
2005 Láska a jiné průšvihy
Man-Eating Leopard of Rudraprayag, The (TV film)
2003 Případy inspektora Lynleyho: Pádné důvody (TV film)
2000 Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1998 My Summer with Des (TV film)
1997 Jak si usteleš... (TV film)
1996 Writing on the Wall, The (TV film)
1995 Hearts and Minds (TV film)
1993 Dámský průvodce nevěrou (TV film)
Resnick: Rough Treatment (TV film)
1992 Resnick: Lonely Hearts (TV film)

TV seriály

2017 Bang (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2015 Vůně zločinu (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (5)
2014 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 5 (S05E05)
Epizoda 4 (S05E04)
2013 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
2010 Pán času (TV seriál)
Vítězství Daleků (S05E03)
Stvůra z podpalubí (S05E02)
2008 Přežít! (TV seriál)
The Palace (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
Nur ein paar Käfer (S02E05)
Der Nebel (S02E02)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
P.O.W. (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Stig of the Dump (TV seriál)
2001 Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Burn Out: Part 2 (S01E04)
Burn Out: Part 1 (S01E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temný podzim (S04E05)
Tajemné kruhy v obilí (S04E03)
Smrtící anděl (S04E02)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zahrada smrti (S04E01)
Hlasy ze záhrobí (S03E04)
Soudný den (S03E03)
další epizody (4)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
I mrtví vraždí (S05E01)
1999 Big Bad World (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
Hlas krve (S02E04)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
další epizody (5)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Benny se vrátil (S04E01)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Psáno krví (S01E02)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Věčný zápas (S03E03)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
Resort to Murder (TV seriál)
1994 How High the Moon (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Trenér (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)

Dokumentární

1995 Killing Me Softly (TV film)
1990 Zázraky života (TV seriál)
1989 Lost Worlds: Vanished Lives (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace