foto

Wendy Lyon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tvář vody
2008 Mayerthorpe (TV film)
2007 Kaw
Lies and Crimes (TV film)
Lightchasers
2004 Hvězda
2001 Ohnisko nenávisti
2000 Dirigent (TV film)
1999 Hidden Agenda
The Darkest Day (TV film)
1997 Rodina policajtů II (TV film)
1989 Divided Loyalties
Famiglia Buonanotte, La
1987 Hello Mary Lou: Prom Night II
1986 Snadná kořist (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
Jimmy Valentine (TV film)

TV seriály

2017 Pure (TV seriál)
Baptism (E06)
Funeral (E04)
As One (E03)
další epizody (5)
2012 Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Zkušební doba (S03E02)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Happy Town (TV seriál)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
In This Home on Ice (E01)
2009 The Listener (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Hadi a žebříky (S02E02)
2008 Hranice (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1995 Sailor Moon (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace