foto

Caroline Langrishe

  • nar. 10.1.1958 (62 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tremors: Island Fury (TV film)
2014 Bonobo
Plastic
2012 A Second Son
2011 David Rose
Love's Kitchen
2009 Memorabilis
2005 Kisna: The Warrior Poet
2000 Justice in Wonderland (TV film)
Newborn (TV film)
Pietà
1999 Kleopatra (TV film)
Makléř
1998 Parting Shots
1997 Embassy (TV film)
Sharpova spravedlnost (TV film)
1996 Sharpův regiment (TV film)
Čas zločinu
1993 Exchange of Fire, An (TV film)
1988 Jestřábi
Twelfth Night, or What You Will (TV film)
1986 Hra na vraždu (TV film)
1984 Duch Vánoc (TV film)
1980 Smrt v přímém přenosu
1979 Orlí pero
1978 Bídníci (TV film)
Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1977 Holocaust 2000

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Love From Hell (S03E03)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Quiche of Death (S01E01)
2013 Smrt v ráji (TV seriál)
An Unholy Death (S02E02)
2011 The Case (TV seriál)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Krvavé sedlo (S13E03)
2007 Outnumbered (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2005 Egypt (TV seriál)
Prokletí Tutanchamona (E02)
Po stopách Tutanchamona (E01)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Brand Spanking New Show (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Brotherly Love (TV seriál)
1998 Mosley (TV seriál)
1997 Bombay Blue (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Trenér (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
Hazardér (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
Pulaski (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Mistral's Daughter (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Sharing Time (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
Shakespeare Lives! (TV seriál)
1981 Seconds Out (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Wuthering Heights (TV seriál)
1977 Anna Karenina (TV seriál)
Romance (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1972 The Brothers (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

1997 Sharpe: The Legend - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky