foto

Tereza Gübelová

  • nar. 20.7.1982 (36 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tereza Gübelová se narodila 20. července 1982 v Plzni a je dcerou herce Ivana Gübela. Od roku 1991 žije v Praze, kde v letech 1995 - 1998 hrála ve Stavovském divadle v představení Miroslava Krobota Oidipús vladař. V roce 2003 absolvovala na Pražské konzervatoři hudebně-dramatický obor a hostovala v Divadle na Vinohradech (1999 - 2004).

Zahrála si ve studentských filmech Václava Hrziny PRSTÝNKY (1999) a KONEC ČERVNA, ZAČÁTKEM ČERVENCE (2009), dále v absolventském filmu FAMU Tomáše Bařiny NELÁSKY (2000), v TV filmu Romana Vávry DRÁMO (2000). V roce 2004 se objevila v Zelenkově filmu PŘÍBĚHY OBYČEJNÉHO ŠÍLENSTVÍ.

V současnosti hraje roli Terezy v představení Druhý břeh, které režíroval vynikající režisér Ladislav Smoček pro Studio DVA.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Backstage
2014 Fair Play
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2009 Konec června, začátkem července (studentský film)
2005 Příběhy obyčejného šílenství
2001 Nelásky (studentský film)
Prstýnky

TV seriály

2018 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Marod na skok (S02E06)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Drámo (S01E05)

TV pořady

2013 Vylomeniny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace