Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie o nešťastném kýchnutí, neúspěšné spisovatelce a neprovdané dceři váženého činovníka. Na motivy několika známých povídek A. P. Čechova. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Karlos80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný tragikomický příběh z carského Ruska. Co mě zaujalo? Tak určitě, opět velmi originální, osobitý projev a zjev Leoše Suchařípy (Červjakov), ale špatní nebyli ani další hlavní herci jako Petr Nárožný a Josef Abrhám. Natočeno podle povídek z klasické ruské literatury od Antona Pavloviče Čechova, Aňuta a Úředníkova smrt. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Televizní miniatura coby adaptace povídek ruského klasika Antona Pavloviče Čechova, která dala vzpomenout na to nejlepší z klasické československé televizní školy... Inscenace, která v sobě kloubí humor, nadsázku, ale i hlubokou životní zkušenost a práci s uměním vypointovat... Tohle není tristní převod ruské klasiky, zvláště když jednu z rolí hraje Leoš Suchařípa, známý milovník a překladatel velké ruské literatury. Povedená intelektuální humoreska:-) Mimořádná nadměrná televizní maličkost... ()

Reklama

brooklyn73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne zle a spatne.Ja jsem se nudil, v podstate pronudil do trictvrte snimku,kdy nastalo jakesi oziveni a ja se zacinal pomalu tesit na konecnou zapletku . Konec vsak prisel prekvapive rychle, pro mne dost bezsmyslove,jelikoz pribeh nekam spel nekam se schyloval a najednou byl utat a to jeste uplne jinak nez by kohokoliv mohlo napadnouti. Jakozto neverici si ho dovoluji nazvat koncem z nebe...Skvely vyber hercu, kteri se snazili co mohli ,ale mne to na vyse nez dve hvezdy nevytahli. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama