foto

Seung-lam Wan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Wang jiao hei ye
1996 She shi 32 du
1995 Xue lian
1994 Deng long
Meng chai ren
Shen tan Power zhi wen mi zhui xiong
Zhong jin shu
1993 Huo zhong
Příběh policajta
Qian wang qing ren
She diao ying xiong zhi dong cheng xi jiu
Tian shi kuang long
Wu shu: Ji mi dang an
Xian dai hao xia zhuan
Xin leng xue shi san ying
1992 Du cheng da heng II zhi zhi zun wu di
Du cheng da heng xin ge chuan qi
Haken
Hard Boiled
Hei mao II
Hua jie kuang ben
Jing wang xiong feng
Král zlodějů
Lie bao xing dong
Lu ding ji II: Zhi shen long jiao
Miu kai sup yi siu
Police Story 3
Shen Qiang Shou yu Ga Li Ji
Wiselyho stará kočka
Xing qi wu zhi wu nan
Yin le jiang shi
1991 Bu ju
Die xue qi bing
Du hao
Huo bao lang zi
Mořský vlci
Msta v Hong-Kongu
Osudová mise
Snění o realitě
Tao xue wei long
Wu hu jiang zhi jue lie
Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan
Yu long gong wu
Yue qing
Zi dan chu zu
1990 Chu dao gui jing
Di tou long
Du xia
Heng chong zhi chuang huo feng huang
Hu dan nu er hong
Jue qiao zhi duo xing
Kulka v hlavě
Po jian ji xian feng
Qi bing
Qi zu
Sheng gang qi bing 4: Di xia tong dao
Tygří klec 2
Wu ye tian shi
Xiao tou a xing
Xin ban jin ba liang
Ye mo xian sheng
Ztřeštění poldové
1989 Ba bo qin bing
Duo bao long hu dou
Fan lao hai tong
Huo bao xing dong
Killer
Lepší zítřek 3
Long hu jia zu
Long zhi zheng ba
Shi mian mai fu
Tie dan xiong feng
Tong gen sheng
Ultra Force 2.
Wo zai hei she hui de ri zi
Zhong yi qun ying
1988 Long hu zhi duo xing
Sha chu Xiang Gang
Yi dan hong chun
1987 Brotherhood
Kai xin kuai huo ren
Ninja in Action
1986 Din lo jing juen
E nan
Mao pai da zei
1985 Kong woo liu duen
Ochránce
San dung whang yan
Výcvik 36. komnaty
1983 An qu
Chang jen men
Feng kuang ba san
Feng shen jie
Hua xin da shao
Little Dragon Maiden
Lu ding ji
On the Wrong Track
Projekt A
Ri jie
Shaolinští vetřelci
Shen Sheng Yi
Shen tong shu yu xiao ba wang
Shui jing ren
Tian can bian
Vítězové a hříšníci
Xing ji dun tai
Zhong gui
Černá magie: Boxerovo znamení
1982 Cheng Zhai chu lai zhe
House of traps
Lie mo zhe
Mo jie
Pituitary Hunter
Ren zhe wu di
Ru lai shen zhang
Shen diao xia lu
Xia ke hang
Xiao zi you zhong
You Friend mie jing
Yu mao san xi jin mao shu
1981 Bi xie jian
Cha shou
Chai sin
Chin mun bat jeung
King of Gambler, The
Mobfix Patrol
Qian wang dou qian ba
1980 A Deadly Secret
Da she
Die xian
Dva šampioni Šaolinu
Fighting Fool
Legend of the Fox
Qian Long huang yu san gu niang
Rendezvous with Death
The Rebel Intruders
Železná vlajka
1979 Lun Wenxu zhi dou Liu Xiankai
Učitel Kung Fu
Za ji wang ming dui
1978 Can que

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace