foto

Jack Bannon

  • nar. 14.6.1940
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 25.10.2017 (77 let)
    Coeur d'Alene, Idaho, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mistrust
2006 Čekání na život
1999 Basket, The
1998 Zkouška naostro
1996 Navajo Blues
1995 Do krajnosti
1994 Hard Vice
1993 Da Vinci's War
Vzdálení příbuzní
1990 Smrtící zatykač
1987 Perry Mason: Případ zlovolného ducha (TV film)
1986 Carly Mills (TV film)
Miracle of the Heart: A Boys Town Story (TV film)
1982 Dělej, co umíš (TV film)
1977 Tail Gunner Joe (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)
Vražda na ulici (TV film)
1970 Malý velký muž
The Phynx
1969 Co se vlastně stalo tetě Alici?

TV seriály

2016 Endeavour (TV seriál)
Coda (S03E04)
Kořist (S03E03)
Arcadia (S03E02)
další epizody (4)
2014 Endeavour (TV seriál)
Uškrcení (S02E03)
Nokturno (S02E02)
2013 Endeavour (TV seriál)
Fuga (S01E02)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1995 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Jablko sváru (S03E22)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Goodbye, Mr. Gordon (S07E15)
1991 MacGyver (TV seriál)
Stopy slz (S06E20)
1989 FM (TV seriál)
Nearly Departed (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
Sonny Spoon (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Jack and Mike (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v elektrické katedrále (S02E16)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Trauma Center (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Tarzan: Král džungle (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Bob Crane Show, The (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Karen (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace