foto

Ruben Moreno

  • nar. 29.3.1923
    El Paso, Texas, USA
  • zem. 22.9.2011 (88 let)
    Santa Clarita, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 The Visitation
2005 How the Garcia Girls Spent Their Summer
2001 Pedazo de tierra, Un
2000 Road Dogz
Třináct dní
Zabijácká partie
1999 Interceptors
My Little Assassin (TV film)
1997 Lewis, Clark a George
1991 Hollister (TV film)
1990 Lambada! Zakázaný tanec
1982 O'Hara's Wife
Victims (TV film)
1981 Forever and Beyond
The Star Maker (TV film)
1980 Herbie a poklad Inků
1978 Cruise Into Terror (TV film)
Deerslayer, The (TV film)
Fame (TV film)
1977 Kit Carson and the Mountain Men (TV film)
Tarantule (TV film)
1975 Black Bart (TV film)
Legend of Valentino, The (TV film)
1974 Only God Knows
Why Rock the Boat?
1973 Coffy
1971 Resurrection of Zachary Wheeler, The
1970 Malý velký muž
1967 Sullivan's Empire (TV film)
1966 El Dorado
Madame X
Štvanice
1960 3rd Voice, The
1959 Holiday for Lovers
The Miracle

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 How the West Was Won (TV seriál)
Luke (S03E09)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Hall of Mirrors (S01E07)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Rango (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
Tumbleweed: Baron of Purgatory (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky