foto

Arthur Albert

  • nar. 9.7.1946 (73 let)
    Caracas, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Benjamin
2006 Pokouřeníčko
2001 Pekelná ženská
Velké průšvihy Maxe Kyblíka
1999 Za maskou (TV film)
1998 Špinavá práce
1997 Close to Danger (TV film)
Srdce v pronájmu (TV film)
Tlouštík z Beverly Hills
1996 Rivalové
1995 One Night Stand
1994 Šou Martina Lawrence
1993 Bláznivé dědictví
1992 Náš milý nebožtík
Otec, syn a milenka (TV film)
1991 Mambo Mouth (TV film)
Tajemství meče
1990 Bílý policajt s černým srdcem
1989 Královna krásy
1988 Sam Found Out: A Triple Play (TV film)
1987 Dítě štěstěny
Ředitel školy
1986 My Two Loves (TV film)
Odd Jobs
Zlaté pěsti
1985 Slepá zuřivost
1984 Zkázonosná kometa
1972 Please Stand by
1971 Is There Sex After Death?

TV seriály

2017 Noční směna (TV seriál)
Turbulence (S04E05)
Control (S04E04)
Do No Harm (S04E03)
další epizody (5)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Klik (S02E10)
Na komoru (S02E09)
Fifi (S02E08)
další epizody (10)
Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
Trust Issues (S03E11)
další epizody (13)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
Pimento (S01E09)
Rico (S01E08)
další epizody (10)
2014 Černá listina (TV seriál)
Bratři Pavlovičové (č. 119–122) (S01E19)
Ivan (č. 88) (S01E17)
Soudce (č. 57) (S01E15)
další epizody (5)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Triumf zla (S01E03)
Krvavý měsíc (S01E02)
Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (č. 16): 1. část (S01E09)
Generál Ludd (č. 109) (S01E08)
Kurýr (č. 85) (S01E05)
Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Doznání (S05E11)
Zahrabáno (S05E10)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Pohřešovaný (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Je mi fajn (S15E21)
Změna rovnováhy (S15E20)
další epizody (12)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Věk nevinnosti (S15E08)
další epizody (19)
2007 Pohotovost (TV seriál)
300 pacientů (S14E10)
Sky na hranici (S14E09)
Návrat domů (S14E08)
další epizody (22)
2006 Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
Nalož a leť (S13E09)
další epizody (23)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
Ano (S12E09)
Neštěstí (S12E08)
další epizody (19)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
Výstřel do tmy (S11E08)
Čas smrti (S11E06)
další epizody (18)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
Ztracená (S10E09)
Volný pád (S10E08)
další epizody (22)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
První sníh (S09E08)
další epizody (20)
2001 Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
další epizody (10)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1993 Báječná léta (TV seriál)
Den nezávislosti (S06E22)
Léto (S06E21)
Ach, ty ženy (S06E19)
další epizody (10)
1992 Báječná léta (TV seriál)
Nenechat se rozházet (S06E10)
Wayne a Bonnie (S06E07)
Nevinné lži (S06E06)
další epizody (17)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Železářství (S05E03)
Střední škola začíná (S05E02)
Jezero (S05E01)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

1974 Old-Fashioned Woman

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Za branou (TV seriál)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Probuzení (S12E05)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Ray ví, jak na to (S11E05)
1997 Bailey Kipper's P.O.V. (TV seriál)
1993 Báječná léta (TV seriál)
Sraz abiturientů (S06E20)
S Alenkou v říši aut (S06E12)
1992 Báječná léta (TV seriál)
Kevin poslíčkem (S06E08)
Zkažený víkend (S05E20)