foto

Peter Frechette

  • nar. 3.10.1956 (63 let)
    Warwick, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
2007 Divoši
2006 Spojenec
1997 Two in the Morning
1996 Chasing the Dragon (TV film)
Klub odložených žen
Milk & Money
1994 Proti své vůli: Skutečný příběh Carrie Buckové (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
1991 Empire City (TV film)
Hyde in Hollywood (TV film)
1989 Umění smrti
1988 Zatracená duše
1987 Anthony
1984 Kruté oči hor 2
Žádná maličkost
1982 Pomáda 2
Voyager from the Unknown

TV seriály

2016 Devious Maids (TV seriál)
Grime and Punishment (S04E10)
Blood, Sweat and Smears (S04E07)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Under God (S13E12)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kočár z Číny (S02E05)
2000 Případ pro Sam (TV seriál)
Potíže (S04E20)
Po stopách (S04E19)
Poslední klavír (S04E18)
další epizody (13)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Prvotní hřích (S04E07)
Pomáhat a chránit (S04E06)
Nevěra (S04E05)
další epizody (20)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Domov za vraždu (S03E08)
Helena je úžasná (S03E07)
Zrůda v nás (S03E06)
další epizody (22)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Staří známí (S02E06)
Sláva kazí charakter (S02E05)
Druhý nejlepší (S02E04)
další epizody (20)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Kruté a nezvyklé (S01E08)
Noční můry (S01E07)
Modus operandi (S01E06)
další epizody (7)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Jeopardy (S06E04)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
Frank the Potato Man (S01E05)
Mr. Dreeb Comes to Town (S01E03)
Pilot (S01E01)
1991 thirtysomething (TV seriál)
Closing the Circle (S04E18)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Reaper's Helper (S01E03)
thirtysomething (TV seriál)
Happy New Year (S04E10)
The Haunting of DAA (S04E05)
1989 Dream Street (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Strangers (S03E06)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
The Renegades (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky