foto

Dariusz Toczek

  • nar. 1972
    Węgorzewo, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kurýr
Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
2018 Dywizjon 303
Klér
Milost
Plan B
2016 Volyň
2014 Mur
2012 Big Love
2011 Maraton tańca
Růžena
2010 Hochzeitspolka
2009 Miasto z morza
Piksele
2008 0_1_0
Boisko bezdomnych
2005 Czas surferów
2004 3 Love
Padlé umění
2003 Biala sukienka (TV film)
Pornografie
Tělo
2001 Stacja
2000 Daleko od okna
Enduro Bojz
Patrze na ciebie, Marysiu (TV film)
To my
1999 Na koniec świata
Skok

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Co z oczu, to z serca (S06E10)
Portret podwójny (S06E08)
Kryzys nasz powszedni (S06E07)
další epizody (8)
2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 5 (E05)
W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Druga szansa (S05E11)
Grzechy przeszłości (S05E10)
další epizody (22)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
další epizody (4)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Znaky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
Ślad (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (26)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Szkoła strachu (S10E09)
2016 Druga szansa (TV seriál)
It’s showbusiness (S02E07)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Komornicy (S15E07)
2014 Jak szaleć to szaleć! (TV seriál)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 1 (S02E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Niebezpieczne zadanie (S04E13)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paluch (E07)
Głęboka woda (TV seriál)
Psy (S01E12)
Czas honoru (TV seriál)
Major Zwonariew (S05E09)
Kuzyn z Murmańska (S05E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wróżby (S07E11)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zatrute wino (S03E14)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Sprawy niedokończone (E06)
2007 Ekipa (TV seriál)
Remanent (E14)
Cena życia (E13)
Powołanie (E12)
další epizody (9)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2004 Dziki (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Gwiazdy telewizji - część 1 (E39)
Miasteczko (TV seriál)

Dokumentární

2019 Se šavlí v ruce

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky