foto

Neil Travis

  • nar. 12.10.1936
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 28.3.2012 (75 let)
    Arroyo Grande, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Předtucha
2003 Terminátor 3: Vzpoura strojů
2002 Nejhorší obavy
2001 Jako pavouk
1999 Andrew - člen naší rodiny
1998 Druhá nebo první
1997 Na ostří nože
1996 Moll Flandersová
1995 Smrtící epidemie
1994 Jasné nebezpečí
1993 Bopha!
1992 Vysoká hra patriotů
1991 Podvedená
1990 Tanec s vlky
1989 Shannon's Deal (TV film)
1988 Koktejl
Žhavý obraz (TV film)
1987 Bez východiska
Out on a Limb (TV film)
1985 Marie
1984 Filadelfský experiment
1983 Cujo, vzteklý pes
Second Thoughts
1981 Nights at O'Rear's
Nikdo není dokonalý
1980 Die Laughing
Manažer
1979 Hot Stuff
1978 Čelisti II
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
Snowbeast (TV film)
1976 The Dark Side of Innocence (TV film)
1975 Black Bart (TV film)
1974 Men of the Dragon (TV film)
1973 The Bait (TV film)
1972 Climb an Angry Mountain (TV film)
Malí kovbojové
1971 They Call It Murder (TV film)
1970 The Traveling Executioner

TV seriály

2006 Bratrství (TV seriál)
1985 The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 The Master (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Roll Out (TV seriál)

TV pořady

2007 79. Annual Academy Awards (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace