foto

Jo Kern

  • nar. 27.8.1975 (42 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dieses bescheuerte Herz
2012 Ganz der Papa (TV film)
2009 Männersache
2008 Kamioňák (TV film)
2006 Kde je Fred?
1998 Die unerwünschte Zeugin (TV film)
Kobra 11 - Mrtvý svědek (TV film)
Lonny, der Aufsteiger (TV film)
1997 Das Traumschiff - Karibik (TV film)
1996 Osudná párty (TV film)
1995 Nur über meine Leiche
1988 Ede und das Kind (TV film)

TV seriály

2012 Add a Friend (TV seriál)
2011 MEK 8 (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Mallorca (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Sterne des Südens (TV seriál)
1990 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)

Dokumentární

2006 Wir Weltmeister - Ein Fußball-Märchen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace