foto

Zbigniew Waleryś

  • nar. 4.10.1957 (60 let)
    Wasosz, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Útěk
2015 Spravedlivý
2014 Občan
2013 Papusza
2009 Operace Dunaj
2002 Pianista
2001 Quo Vadis
2000 Weiser
1997 Øen i Fuglegaden
1993 Obcy musi fruwac
1986 Sezon na bazanty

TV seriály

2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Prokurator (TV seriál)
2012 Lekarze (TV seriál)
Paradoks (TV seriál)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace