foto

Zbigniew Waleryś

  • nar. 4.10.1957 (62 let)
    Wąsosz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dog Days
Legiony
2018 Klér
Útěk
2017 Labirynt świadomości
2015 Spravedlivý
2014 Občan
2013 Papusza
2009 Operace Dunaj
2002 Pianista
2001 Quo Vadis
2000 Weiser
1997 Øen i Fuglegaden
1993 Obcy musi fruwac
1986 Sezon na bazanty

TV seriály

2019 Bažina (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Nieznośna ciężkość wiedzy (S04E01)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Korona królów (TV seriál)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Rodzinne kłopoty (S03E08)
Klacz trojańska (S03E04)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Po kolędzie (S01E11)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Anna Karenina (S02E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 9 (S06E09)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (4)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Korzenie (E09)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Gość w dom (S01E07)
Wypadki chodzą po ludziach (S01E02)
Prokurator (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Rave Party (S14E12)
2013 Lekarze (TV seriál)
Walczyć do końca (S03E04)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
2012 Paradoks (TV seriál)
Tajemnica spowiedzi (E04)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Plac Napoleona (E01)
Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Ostatnia runda (S03E10)
Operacja "Generał" (S03E09)
další epizody (6)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Kus ledu (E05)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky