foto

Rick Bota

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Šílená hra (TV film)
2001 Valentine
1999 Balloon Farm (TV film)
Dům na Haunted Hill
1996 Barb Wire
Glimmer Man
1995 Chůva
Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
1994 Společník (TV film)
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
Nesplněné sliby (TV film)
Zoufalá (TV film)
1992 Final Embrace
Krvavá pěst III
1991 Vražedný lék (TV film)

TV seriály

2010 Změna je život (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Mr. Write (TV film)
Secret Summer (TV film)
2014 Damaged (TV film)
Happy Face Killer (TV film)
2013 Love Me
2005 Hellraiser: Návrat mrtvých
Hellraiser: Pekelný svět
2002 Hellraiser: Vyslanec pekla
Oni přicházejí

TV seriály

2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2010 Změna je život (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hammer of the Gods (S05E19)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
162 Candles (S01E08)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace