foto

Rick Bota

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Šílená hra (TV film)
2001 Valentine
1999 Balloon Farm (TV film)
Dům na Haunted Hill
1996 Barb Wire
Glimmer Man
1995 Chůva
Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
1994 Společník (TV film)
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
Nesplněné sliby (TV film)
Zoufalá (TV film)
1992 Final Embrace
Krvavá pěst III
1991 Vražedný lék (TV film)

TV seriály

2010 Změna je život (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Why We Fight (S01E22)
Coalition of the Willing (S01E21)
One If by Land (S01E20)
další epizody (10)
2006 Jericho (TV seriál)
Vox Populi (S01E11)
Red Flag (S01E10)
Crossroads (S01E09)
další epizody (10)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
What Kind of Day Has It Been (S01E22)
Lies, Damn Lies and Statistics (S01E21)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
You, Murderer (S06E15)
Comes the Dawn (S06E13)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
In the Groove (S06E10)
Staired in Horror (S06E09)
The Pit (S06E07)
další epizody (6)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Came the Dawn (S05E10)
Creep Course (S05E09)
House of Horror (S05E07)
další epizody (6)
1992 Raven (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Curiosity Killed (S04E14)
Werewolf Concerto (S04E13)
Beauty Rest (S04E05)
další epizody (6)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Deadline (S03E12)
Split Second (S03E11)
Easel Kill Ya (S03E08)
1989 Hardball (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Láska z románu (TV film)
Léto snů (TV film)
2014 Damaged (TV film)
Happy Face Killer (TV film)
2013 Love Me
2005 Hellraiser: Návrat mrtvých
Hellraiser: Pekelný svět
2002 Hellraiser: Vyslanec pekla
Oni přicházejí

TV seriály

2016 Between (TV seriál)
Hope (S02E03)
Us vs. Them (S02E02)
2015 Městečko Haven (TV seriál)
Pokus Nathana Wuornose (S05E16)
Síla (S05E15)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Omega Hour (S02E12)
Městečko Haven (TV seriál)
Mortalita (S05E10)
Morbidnost (S05E09)
2013 Městečko Haven (TV seriál)
Ta nová dívka (S04E05)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
2010 Změna je život (TV seriál)
Storm Weathered (S01E11)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Every Breath You Take (E11)
Lovci duchů (TV seriál)
Hammer of the Gods (S05E19)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
162 Candles (S01E08)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace