Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

ladko 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších hororov. Hodnotenie nechápem - aj keď dobre, priznajme si, že nepatrí medzi najoriginálnejšie, ale to vôbec nevadí, veď hororov sa točí milión ročne. Tento má naviac príjemné herecké obsadenie na čele s krásnou Denise Richards a Katherine Heigl( Grey's anatomy). Vrah je do konca filmu neznámy, hádate, kto by to tak mohol byť a aj tak neuhádnete, lebo vrah je niekto, na koho by ste to nepovedali:). ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Wow, tak tohle byla opravdu jízda. Nový přírustek do rodiny vyvražďovacích hororů se opravdu povedl. Celkový průběh filmu sice nijak výrazně nenadchne a dokonce ani vrah se svou rádoby cool maskou není nijak výrazný, pokud jej srovnáme s vrahounem z Vřískotu, ale způsob vyřizování účtů tentokrát prudce vybočuje ze stereotypu, kdy oběť nějakou tu dobu prchá a schovává se, tady pachatel vše promyšleno, zná prostředí a nikdo nemá jedinou šanci pokusit se alespoň o něco co by se podobalo útěku - snad jen hned na začátku filmu... Též valentýnská přání jsou velice povedená a to ani nemluvím o dárcích, ale to čím film nejvíce překvapí je téměř dokonalý závěr plný zvratů. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

O "hereckém talentu" Denise Richards je zbytečné cokoli psát, že ano, pánové?;) Valentine skutečně není žádný převratný kousek, ani ve svém žánru, za povšimnutí stojí snad jen hudba Dona Davise, dvorního skladatele Matrixu. Vzato kolem a kolem nebýt Denisky, neštěkl by po něm ani pes, ale za daných okolností...haf:)) ()

Petr59 

všechny recenze uživatele

Možná jsem to čekal o trochu lepší, ale stejně mě to přišlo jako výborný horor. Způsob vražd byl poměrně originální, místami skutečně napínavé a i já jsem zadržoval dech. Herecké výkony byly také úžasné. Mělo to svůj obrovský psychologický příběh. Film tedy tak trochu popisuje šikanu, méněcenost a následky dlouholeté méněcenosti, která poškodí psychiku šikanovaného. Určité nedostatky film měl, ale na čtyry hvězdičky má. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu (!!!!!!!!) smysl tohoto hororu. Přece během sledování by měl mít divák starch o hlavní hrdiny, cítit s nimi napětí. Co to je ale za horor, když se úplně třesu na to, aby už vrah některou z těch protivných kraviček sejmul? A každý takový "úspěšný zásah" komentuji slovy: "tak ti patří!" Mnou to určitě nebude (viz Hory mají oči). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)

Reklama

Reklama