foto

Tom Fadden

  • nar. 6.1.1895
    Bayard, Iowa, USA
  • zem. 14.4.1980 (85 let)
    Vero Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Mravenčí teror
1970 Dirty Dingus Magee
1969 Flareup
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
1962 Paradise Alley
1961 Plná kapsa zázraků
Second Time Around, The
1960 The Slowest Gun in the West (TV film)
Toby Tyler
Zářivá hvězda
1959 Edge of Eternity
Hound-Dog Man
1957 Baby Face Nelson
1956 Don't Knock the Rock
Invaze lupičů těl
1955 Many Rivers to Cross
Prince of Players
Správní chlapi
1954 Champs of the Chase - a.z.
1953 Kansas Pacific
The Lawless Breed
Žena bližního tvého
1952 Toughest Man in Arizona
1951 Drums in the Deep South
Vengeance Valley
1950 Cesta k úspěchu
Dallas
Devil's Doorway
Singing Guns
1949 Bad Men of Tombstone
Big Jack
1948 B.F.'s Daughter
Moonrise
On Our Merry Way
Panhandle
Raw Deal
The Dude Goes West
The Hunted
The Inside Story
Vládní prohlášení
Whispering Smith
1947 Cheyenne
Dragnet
Easy Come, Easy Go
Kalifornie
Magic Town
Pursued
Temná pasáž
That Hagen Girl
The Judge Steps Out
1946 Cross My Heart
Dragonwyck
Hluboký spánek
Podivná láska Marty Iversové
The Well-Groomed Bride
Uloupený život
Život je krásný
1945 A Medal for Benny
Escape in the Desert
Incendiary Blonde
Murder, He Says
State Fair
That Night with You
The Great John L.
The Naughty Nineties
The Royal Mounted Rides Again
The Thin Man Goes Home
Trail to Vengeance
1944 Henry Aldrich's Little Secret
In Society
The Hairy Ape
Three Little Sisters
Tomorrow, the World!
1943 A Lady Takes a Chance
Frontier Badmen
Hranice temnoty
Northern Pursuit
The Good Fellows
1942 Blondie Goes to College
Fall In
Henry Aldrich, Editor
Lone Star Ranger
My Favorite Blonde
Pardon My Sarong
Skleněný klíč
Sundown Jim
The Night Before the Divorce
The Postman Didn't Ring
The Remarkable Andrew
Wings for the Eagle
1941 Come Live with Me
Kiss the Boys Goodbye
Look Who's Laughing
The Shepherd of the Hills
1940 Congo Maisie
The Captain Is a Lady
The Howards of Virginia
The Man from Dakota
When the Daltons Rode
Winners of the West
Zanzibar
1939 I Stole a Million
Vzpoura žen
1938 Hard to Get
Held for Ransom

TV seriály

1968 Lancer (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Hey, Jeannie! (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace