foto

Paula Jacobs

  • nar. 1932
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Sbohem, pane profesore (TV film)
1999 Čaj s Mussolinim
1997 Mr. White Goes to Westminster (TV film)
1996 The Sculptress (TV film)
1993 Soumrak dne
1992 Mr. Wakefield's Crusade (TV film)
1991 Souboj srdcí (TV film)
1988 Velmi si vás vážíme
1985 Wings of Death
1984 She'll Be Wearing Pink Pyjamas
1983 To the Lighthouse (TV film)
1982 Frost in May (TV film)
1981 Americký vlkodlak v Londýně
1979 Zrození Beatles

TV seriály

2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedný závod (S05E04)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Belfry Witches (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Animal Ark (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
Medics (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Birds of a Feather (TV seriál)
May to December (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
Porterhouse Blue (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
Drummonds (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
Moving (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Top Secret (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky