foto

John Alderson

  • nar. 10.4.1916
    Horden, Durham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.8.2006 (90 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Mladé pušky II
1987 Beiderbecke Tapes, The (TV film)
1986 Šílená Amerika
1982 Zlo pod sluncem
1981 Ragtime
1980 Haywire (TV film)
Memory of Eva Ryker, The (TV film)
1979 Sunnyside
1978 Divoké husy
Kocour z vesmíru
1977 Candleshoe
Valentino
1976 Banjo Hackett (TV film)
Hraběnka a lišák z Dirtwateru
1975 Log of the Black Pearl, The (TV film)
1974 Ohnivá sedla
Člen klanu
1972 Klíčem je strach
Top of the Heap
1971 Deserter, The
1970 Marty Amok (TV film)
Molly Maguires
You Can't Win 'Em All
1968 Bojovníci s peklem
1967 Elvis Presley: Pořádný průšvih
1966 I Deal In Danger
1965 Podivné manželství
Válečník
1964 My Fair Lady
1963 Donovanův útes
Hook, The
Kleopatra
1961 Romanoff and Juliet
1960 Barbarians, The
1959 No Name on the Bullet
1958 Mladí lvi
Wolf Larsen
1957 Don't Go Near the Water
Shoot-Out at Medicine Bend
Something of Value
Spoilers of the Forest
The Last Stagecoach West
1955 Brutální sobota
Chyťte zloděje
Moonfleet
Target Zero
The Scarlet Coat
1954 Casanova's Big Night
Knock on Wood
Král Richard a křižáci
Living It Up
1953 Julius Caesar
Krysy pouště
South Sea Woman
1952 Against All Flags
Plymouth Adventure
1951 Liška pouště
The Highwayman

TV seriály

1986 Boon (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
1979 Tropic (TV seriál)
1975 Swiss Family Robinson (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Hudson's Bay (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Conflict (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
King's Row (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace