foto

Arthur Corber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dobrodružství v Egyptě
Grave Encounters 2
Hitched for the Holidays (TV film)
2011 Grave Encounters
2008 Ten pravý pro mě (TV film)
2005 Pád
1999 Nebezpečný vlak (TV film)
1998 Utopenec na útěku
1989 Destiny to Order
Nepřátelé: Příběh lásky
1987 Divoká věc

TV seriály

2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
2010 Hiccups (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Pravidla cvokárny (S01E11)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Pořád (S02E14)
2002 John Doe (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1998 Milénium (TV seriál)
Omerta (S03E09)
1997 Night Man (TV seriál)
Zámořská střední (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace