foto

Stefan Godin

  • nar. 29.12.1960 (57 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Monsieur Chocolat
2015 Un peu, beaucoup, aveuglément
2014 24 jours
Situation amoureuse: C'est compliqué
2012 Co den dluží noci
Manipulations (TV film)
Mes Héros
2011 Gérald K. Gérald (TV film)
L'art de séduire
Vzpoura
2009 Juste un peu d'@mour (TV film)
Les Herbes folles
2007 Gangsteři
Tueur de Montmartre, Le
2004 Tajní agenti
2000 Félixova dobrodružství

TV seriály

2016 Příliš brzy (TV seriál)
Une femme de trop (S06E05)
¡ Matame ! (S06E04)
Comment ne pas douter ? (S06E03)
další epizody (5)
2014 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
L'Exercice du pouvoir (S02E06)
Chantage (S02E05)
La Cuillère du diable (S02E04)
další epizody (4)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Captive (S03E10)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 5 (S03E05)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Yakari (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
Un contre l'autre, L' (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1987 Želvy Ninja (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lundi en histoires (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace