foto

Andrea Navedo

  • nar. 10.10.1977 (42 let)
    Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bright
2015 Ještě rychlejší a zběsilejší
2013 Last I Heard
2002 Porn 'n Chicken (TV film)
Washington Heights
2001 Super finta
1996 Sex po telefonu

TV seriály

2020 Dobrý boj (TV seriál)
The Gang Gets a Call from HR (S04E03)
The Gang Tries to Serve a Subpoena (S04E02)
2019 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter One-Hundred (S05E19)
Chapter Ninety-Nine (S05E18)
Chapter Ninety-Eight (S05E17)
další epizody (19)
2018 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
další epizody (10)
2017 Elena z Avaloru (TV seriál)
The Jewel of Maru (S02E01)
Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
The Reckless Club (S02E10)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
další epizody (20)
2016 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
Mudslinging (S01E15)
The Battle of Two Bridges (S01E13)
Young Atlas (S01E10)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
další epizody (21)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (21)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (9)
Pozůstalí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Her Negotiation (S14E24)
Born Psychopath (S14E19)
Undercover Blue (S14E17)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Nejhledanější (S04E02)
2011 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Na jméně nezáleží (S02E08)
Třecí plochy (S02E07)
Promiň, ale kdo je Yosi? (S02E06)
další epizody (7)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cellar Boy (S01E21)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zmizení (S07E17)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
C.O.D. (S14E24)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Compassion (S14E09)
Bounty (S14E02)
Couples (S13E23)
další epizody (8)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
American Jihad (S13E01)
Slaughter (S12E19)
Girl Most Likely (S12E17)
další epizody (8)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
3 Dawg Night (S12E09)
Myth of Fingerprints (S12E07)
Formerly Famous (S12E06)
další epizody (7)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Love Spoken

Host

TV pořady

2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)