foto

Andrea Navedo

  • nar. 10.10.1977 (41 let)
    Bronx, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bright
2015 Superfast
2013 Last I Heard
2002 Porn 'n Chicken (TV film)
Washington Heights
2001 Super finta
1996 Sex po telefonu

TV seriály

2018 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
další epizody (10)
2017 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
The Reckless Club (S02E10)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
další epizody (20)
2016 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
Mudslinging (S01E15)
The Battle of Two Bridges (S01E13)
Young Atlas (S01E10)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
další epizody (21)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (21)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (9)
Pozůstalí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Her Negotiation (S14E24)
Born Psychopath (S14E19)
Undercover Blue (S14E17)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Nejhledanější (S04E02)
2011 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
What's in a Name? (S02E08)
The Friction (S02E07)
I'm Sorry, Who's Yosi? (S02E06)
další epizody (7)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cellar Boy (S01E21)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zmizení (S07E17)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
C.O.D. (S14E24)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Compassion (S14E09)
Bounty (S14E02)
Couples (S13E23)
další epizody (8)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
American Jihad (S13E01)
Slaughter (S12E19)
Girl Most Likely (S12E17)
další epizody (8)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
3 Dawg Night (S12E09)
Myth of Fingerprints (S12E07)
Formerly Famous (S12E06)
další epizody (7)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace