foto

Aaron Spelling

  • nar. 22.4.1923
    Dallas, Texas, USA
  • zem. 23.6.2006 (83 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2006 Split Decision (TV film)
1997 Odd Jobs (TV film)
1994 Green Dolphin Beat (TV film)
1993 Gulf City (TV film)
1991 Bublifuk
1990 Parťák
1988 Spokojenost
1987 Vzdávám se
1986 Dobrou noc, mami
1984 Velvet (TV film)
1978 Cruise Into Terror (TV film)
1976 Baby Blue Marine
1975 Legend of Valentino, The (TV film)
1974 Cry Panic (TV film)
Death Cruise (TV film)
Death Sentence (TV film)
Death Squad, The (TV film)
Hit Lady (TV film)
Savages (TV film)
The Girl Who Came Gift-Wrapped (TV film)
1973 Honička (TV film)
Letters from Three Lovers (TV film)
Satan's School for Girls (TV film)
1972 Bounty Man, The (TV film)
Není kam uniknout (TV film)
Say Goodbye, Maggie Cole (TV film)
1971 Congratulations, It's a Boy! (TV film)
Taste of Evil, A (TV film)
The Death of Me Yet (TV film)
Trackers, The (TV film)
Yuma (TV film)
1970 But I Don't Want to Get Married! (TV film)
Černá brigáda (TV film)
House That Would Not Die, The (TV film)
Run, Simon, Run (TV film)
The Love War (TV film)
The Over-the-Hill Gang Rides Again (TV film)
Wild Women (TV film)
1969 Ballad of Andy Crocker, The (TV film)
Monk, The (TV film)
1960 Guns of the Timberland

TV seriály

1997 Sunset Beach (TV seriál)
1992 Heights (TV seriál)
1967 Rango (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 The Love Boat: TV Tales (TV film)
1957 Přelet přes oceán
1955 Kismet
Mad at the World
Target Zero
Wyoming Renegades
1954 Alaska Seas
Black Widow
The Bamboo Prison
Three Young Texans
1953 Vicki

TV seriály

1997 Sunset Beach (TV seriál)
1992 The Powers That Be (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1975 Sammy and Company (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Willy (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

Dokumentární

2004 TV Land Moguls (TV seriál)
2003 Inside TV Land: Style and Fashion (TV film)
Intimate Portrait: Alyssa Milano (TV film)
Intimate Portrait: Vanessa Marcil (TV film)
The Desilu Story (TV film)
TV's Most Memorable Weddings (TV film)
2002 Brilliant But Cancelled (TV film)
Charlie's Angels: TV Tales (TV film)
Inside TV Land: African Americans in Television (TV film)
The Perfect Pitch (TV film)
2000 Intimate Portrait: Linda Evans (TV film)
The Women of Charmed (TV film)
The 70s: The Decade That Changed Television (TV film)
1998 Beverly Hills 90210: Our Favorite Moments (TV film)
1997 Playboy: Farrah Fawcett, All of Me
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2001 Revealed with Jules Asner (TV pořad)
Total Access 24/7 (TV pořad)
1998 All-Star Party for Aaron Spelling (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1984 The American Film Institute Salute to Lillian Gish (TV pořad)
1967 Dateline: Hollywood (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Trackers, The (TV film)
1970 Černá brigáda (TV film)
1960 Guns of the Timberland
One Foot in Hell
1957 Big-Foot Wallace (TV film)

TV seriály

1972 The Rookies (TV seriál)
1969 The New People (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
1958 Decision (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1957 Wagon Train (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace