foto

Emma Samms

  • nar. 28.8.1960 (58 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Love Blossoms
2013 Vendetta
2012 Boogeyman, The (TV film)
2005 Nukleární cíl
Supernova (TV film)
2002 Dobrodružství Toma Palečka a Malenky
Malý jednorožec
Mazlíčci
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (TV film)
1996 Netvor z hlubin (TV film)
1994 Harlequin 3 - Svůdné krásky (TV film)
Terminal Voyage
1993 Fatal Inheritance
Kořeny zla (TV film)
1992 Iluze (TV film)
Shadow of a Stranger (TV film)
1991 Bejewelled (TV film)
Dynasty: The Reunion (TV film)
Šílený
1990 Přítel z pekla
1989 Dáma a zbojník (TV film)
George Burns - His Wit and Wisdom
Karen na dvoře krále Artuše (TV film)
Magic of David Copperfield XI: The Explosive Encounter, The (TV film)
1986 Vražda o třech dějstvích (TV film)
1981 Goliath Awaits (TV film)
1980 More Wild Wild West (TV film)
1979 Arabské dobrodružství

TV seriály

2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Last Respects (S07E02)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)

Dokumentární

2002 Intimate Portrait: Emma Samms (TV film)
Screen Tests of the Stars (TV film)
2001 Dynasty: The E! True Hollywood Story (TV film)

TV pořady

2006 Dynasty Reunion: Catfights & Caviar (TV pořad)
The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1998 All-Star Party for Aaron Spelling (TV pořad)
1992 Circus of the Stars and Sideshow (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 Circus of the Stars #13 (TV pořad)
1987 Harry Anderson's Sideshow (TV pořad)
1985 Battle of the Network Stars XVIII (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace