foto

Nina Franoszek

  • nar. 16.3.1963 (57 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Camping mit Herz (TV film)
2018 Katie Fforde: Rodinná dovolená (TV film)
2016 Katie Fforde: Čarodějné léto (TV film)
2015 Konečně doma
2009 Ein Sommer mit Paul (TV film)
Jenseits der Mauer (TV film)
2008 Martha
2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
2006 Miriam
2004 Za mořem
2002 Místo činu: Brémy - Závěrečný zápas (TV film)
Pianista
2001 Der Zimmerspringbrunnen
1999 Schande (TV film)
Tatort - Tödliches Labyrinth (TV film)
1998 Babyraub - Kinder fremder Mächte (TV film)
Im Atem der Berge (TV film)
Joint Venture
Krambambuli (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Tödliches Geschäft - Nur Geld macht glücklich (TV film)
Nur für eine Nacht (TV film)
Viel Spaß mit meiner Frau (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Neuanfang (TV film)
1996 Heimatgeschichten - Einsamer Wolf (TV film)
1995 Angst (TV film)
Stille Nacht
1994 Hotel Interim (TV film)
1993 Julian H. entführt - Qualen einer Mutter (TV film)
Neues Deutschland (TV film)
Ohne mich
1992 Liebesreise des Herrn Matzke, Die
1991 Buster's Bedroom
Mörderische Entscheidung (TV film)
The Party: Nature Morte
1985 Frau mit den Karfunkelsteinen, Die (TV film)
Nr. 1 - Aus Berichten der Wach- und Patrouillendienste
1982 Domino
Sei zärtlich, Pinguin

TV seriály

2017 München Mord (TV seriál)
Auf der Straße, nachts, allein (E06)
2015 Krize (TV seriál)
Bude to mít dohru (E10)
2013 Jezero Weissensee (TV seriál)
Julia (S02E03)
Die Rückkehr (S02E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Verlustangst (S16E30)
2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Easy to Assemble (TV seriál)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 The Loop (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Kalinka, maja (S03E01)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrt spolužáka (S04E02)
1997 Die Gang (TV seriál)
Freunde wie wir (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Sardsch (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Partner, Die (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
Zwei Männer und die Frauen (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrtící medvídci (S01E11)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Stadtindianer (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Berlin Break (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About
2001 Marlene Dietrich: Her Own Song

Host

TV pořady

2006 Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky