foto

Lily James

  • nar. 5.4.1989 (29 let)
    Esher, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lily James (nar. 5.4.1989) je anglická herečka. Narodila sa v Esher, Surrey, Anglicko. Vzdelávať sa začala na Arts Educational School v Tringu a následne pokračovala v štúdiu herectva na Guildhall School of Music and Drama v Londýne, ktoré ukončila v roku 2010.

Jej debut bol vo februári 2011 v londýnskom divadle London's Young Vic Theatre, v divadelnej inscenácii hry Vernon God Little. V súčasnej dobe hrá Desdemonu v hre Othello v produkcii Daniela Evansa, spolu s Dominicom Westom a Clarke Petersom. Objavila sa v televíznych seriáloch SECRET DIARY OF A CALL GIRL (2007) a JUST WILLIAM (2010). V roku 2012 sa predstavila vo fantasy WRATH OF THE TITANS.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Little Woods
Mamma Mia! Here We Go Again
The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
2017 Baby Driver
Nejtemnější hodina
2016 Pýcha, předsudek a zombie
Romeo a Julie (divadelní záznam)
The Exception
The Tale of Thomas Burberry
2015 Dokonalý šéf
Popelka
2013 Silent Treatment
2012 Fast Girls
Hněv Titánů

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
další epizody (9)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (9)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
2010 Já, William (TV seriál)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)

Dokumentární

2014 Život v časech "Panství Downton" (TV film)

TV pořady

2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace