foto

John Livingston

  • nar. 8.11.1970 (49 let)
    Ames, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Summerland Project
2014 Pařba všech pařeb: Poslední kocovina
2010 Sex Tax: Based on a True Story
2007 Music Within
2004 Jezdkyně (TV film)
2003 Dopamine
2002 The Stickup
1999 Ed TV
Období zkoušek
1998 "Defektiv" BOONE
1997 Dogtown
Friends 'Til the End (TV film)
Ti jiní
1996 Mr. Wrong
1995 Betrayed: A Story of Three Women (TV film)
Moje Antonie (TV film)
Síť

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Zlomové linie (E06)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál) - herec, a.z.
Moje město (S01E23) - a.z.
Kolik zpoždění můžeš snést? (S01E22)
Spokojím se s tebou (S01E21)
další epizody (5)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešný námořník (S11E16)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Risk (S04E09)
2011 Chaos (TV seriál)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
On a ona (S04E06)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Na vlastní oči (S01E04)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
JAG (TV seriál)
V kritickém stavu (S08E01)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Únosce a nalezená (S01E03)
1999 Love & Money (TV seriál)
1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Varování / Autobusová zastávka / První pomoc / Ochránce / Dárek (S02E13)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Překotná vražda (S12E14)
1995 Home Court, The (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Christmas Truce (S02E11)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky