Reklama

Reklama

Ed TV

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ed Pekurny (Matthew McConaughey) je docela obyčejný chlapík, který si myslí, že nemůže nic ztratit, když přistoupí na výhodnou nabídku kabelové televize a stane se hrdinou jejich nové show. Téměř přes noc se pořad, sledující Edův život v přímém přenosu, stane obrovským hitem a řadový prodavač z videoobchodu se promění v mediální hvězdu a miláčka celého národa! Hvězdné herecké obsazení včetně Woodyho Harrelsona, Elizabeth Hurley, Dennise Hoppera, Ellen DeGeneres a Martina Landaua a skvělá režie Rona Howarda (Apollo 13) nabízí pobuřující pohled na slávu přes noc a sdílení vašeho života s několika miliony vašich nejbližších přátel! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Juto 

všechny recenze uživatele

Od tochto filmu som veľa nečakal, ale skončil som prekvapený jeho sviežosťou, vtipom a premyslenosťou. Bál som sa Trumanovej šou chudobného človeka, ale tento film vzal veľa rovnakých tém a roztočil ich rôznymi smermi. Vo filme chýbal Trumanov smútok a ľudskosť, ale rozdiel sa docielil stručnejším a náročnejším spoločenským komentárom. 7/10 ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, z téhle docela průměrné podívané jsem nebyl nijak dvakrát odvázaný. Nejzajímavější na ní je bezesporu ženské herecké obsazení. Jenna Elfman není sice žádná "playmate", ale jinak jde o jednu z nejsympatičtějších a neroztomilejších hereček současnosti. Co se týče Liz Hurley, ta měla jen minimální prostor, ale opět mi dala vzpomenout na svou roli ze Smlouvy s ďáblem, protože její sex-appeal je asi takřka nevyčerpatelný. No a pokud bych měl zmínit i hlavní mužské postavy, rozhodně se mi líbil více "praštěný" Woody Harrelson, než po všech stránkách sympatický slaďoušek Matthew McConaughey. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Šmíráctví je vděčné téma. Prostě ho máme v sobě. Koukáme, co má druhý na talíři, nenápadně pozorujeme tělesné proporce druhých při wellness pobytu, přes balkon sledujeme, co nového u sousedů. Takový Truman Burbank měl tu smůlu, že byl obětí televizní show nedobrovolně. Ed, chlapík z videopůjčovny, o tom, že má za krkem televizní štáb, sám rozhodl. A jednou se tak díky kameře přítelkyně hrdinova bratra dozvěděla o jeho bokovce, aby vzápětí s Edem sama ochutnala jiné rty. Ron Howard čiperně střídá žánry, občas to neklapne, ale většinou je sázkou na jistotu. Tentokrát si vybral téma, které dobře známe – a hlavně není mnoho lidí, kteří by nechtěli být „někým“. Přitom jsou skrz naskrz obyčejní, ovšem dnešní formáty televizní zábavy dokáží oslovit a aktivně vtáhnout kdekoho. Howard předkládá tak trochu existenciální a tak trochu komedii, která měla dopadnout o mnoho lépe. Ale dalo se s látkou naložit i hůř. Každopádně zmiňovaná Truman Show je úplně někde jinde. 55% ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Keď dvaja robia to isté, nemusí to byť to isté. Inak: mám rad Frearsove NEBEZPEČNÉ ZNÁMOSTI i VALMONTA od pána Formana. Mám rád CAPOTEho, páčil sa mi i verzia toho istého príbehu v INFAMOUS. THE TRUMAN SHOW je klasika, Ed TV ale pláva po povrchu, je prvoplánový a ako komédia mi prišiel dokonca i nefunkčný. Vydržal som po prvú reklamu. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Asi nejde Eda nesrovnávat s Truman show (ačkoliv jde o dost odlišené snímky, které mají společený jen ten život před kamerou). A ikdyž je Weirův snímek všeobecně známější, tak tento Howardův kousek není zas tak o moc horší. Prostě hodně dobrá netradiční komedie, která trochu přinutí k zamyšlení. 8/10 ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama