foto

Marc Buckland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Deeply Irresponsible
News, The (TV film)
2003 Partners, The (TV film)

TV seriály

2019 Santa Clarita Diet (TV seriál)
The Cult of Sheila (S03E10)
Belle and Sebastian Protect the Head (S03E05)
Wuffenloaf (S03E01)
2018 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Halibut! (S02E10)
Going Pre-med (S02E05)
Coyote in Yoga Pants (S02E02)
2017 Powerless (TV seriál)
Sinking Day (E03)
Wayne or Lose (E01)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Man Eat Man (S01E05)
We Can Kill People (S01E03)
2013 Millerovi (TV seriál)
Sean Saves the World (TV seriál)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
Next Caller (TV seriál)
2011 Grimm (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Láska bolí (TV seriál)
Keep on Truckin' (E03)
How To... (E02)
Firsts (E01)
2010 Ted a spol. (TV seriál)
Kšefty se smrtí (S02E11)
Nová pracovní doba (S02E06)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Osobní život do práce nepatří (S02E04)
Bitva o žárovku (S02E03)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Odpalte (S04E20)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Earle, neumírej, část druhá (S03E15)
Earle, neumírej, část první (S03E14)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zahraniční student (S02E15)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Okradl zhulenýho feťáka (S02E08)
Vydával se za Boha (S02E06)
další epizody (11)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Joy se vdává (S01E08)
Randy boduje (S01E03)
další epizody (5)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj bratříčku, kde jsi? (S03E05)
Můj vlastní soukromý lékař (S02E17)
Moje špatná karma (S02E16)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nový plášť (S02E05)
Moje oběť (S01E21)
Moje schůzka naslepo (S01E12)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje chyba (S01E06)
Moje babča (S01E04)
The Chronicle (TV seriál)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
Ed (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
A Proportional Response (S01E03)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Ted a spol. (TV seriál)
Kšefty se smrtí (S02E11)

Herecká filmografie

TV seriály

1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Ušlechtilé důvody (S03E12)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace