foto

Marc Buckland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Deeply Irresponsible
News, The (TV film)
2003 Partners, The (TV film)

TV seriály

2020 Stumptown (TV seriál)
All Hands on Dex (S01E18)
All Quiet on the Dextern Front (S01E16)
Dirty Dexy Money (S01E12)
2019 Stumptown (TV seriál)
Dex, Drugs and Rock & Roll (S01E06)
Family Ties (S01E04)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
The Cult of Sheila (S03E10)
Belle and Sebastian Protect the Head (S03E05)
Wuffenloaf (S03E01)
2018 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Platýs! (S02E10)
Přípravka na medicínu (S02E05)
Kojot v legínách (S02E02)
2017 Powerless (TV seriál)
Sinking Day (E03)
Wayne or Lose (E01)
Santa Clarita Diet (TV seriál)
Lidi žerou lidi (S01E05)
Můžeme zabíjet lidi (S01E03)
2015 Millerovi (TV seriál)
When the Pope Comes Marching In (S02E07)
2013 Sean Saves the World (TV seriál)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
Next Caller (TV seriál)
2011 Grimm (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Láska bolí (TV seriál)
Keep on Truckin' (E03)
How To... (E02)
Firsts (E01)
2010 Ted a spol. (TV seriál)
Kšefty se smrtí (S02E11)
Nová pracovní doba (S02E06)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Osobní život do práce nepatří (S02E04)
Bitva o žárovku (S02E03)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Odpalte (S04E20)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
Earle, neumírej, část druhá (S03E15)
Earle, neumírej, část první (S03E14)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zahraniční student (S02E15)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Okradl zhulenýho feťáka (S02E08)
Vydával se za Boha (S02E06)
další epizody (11)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Vánoce, lži a tajemství (S01E10)
Joy se vdává (S01E08)
Randy boduje (S01E03)
další epizody (5)
Lékařské záhady (TV seriál)
Tribe (E13)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
Mutation (E08)
Escape (E04)
In Bloom (E02)
další epizody (4)
2003 Jake Effect, The (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj bratříčku, kde jsi? (S03E05)
Můj vlastní soukromý lékař (S02E17)
Moje špatná karma (S02E16)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nový plášť (S02E05)
Moje oběť (S01E21)
Moje schůzka naslepo (S01E12)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje chyba (S01E06)
Moje babča (S01E04)
The Chronicle (TV seriál)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
Ed (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
A Proportional Response (S01E03)
Studio sport (TV seriál)
Louise Revisited (S02E04)
How Are Things in Gloca Morra? (S01E17)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (4)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 21 (S01E21)
Episode 19 (S01E19)
1993 Policie New York (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Ted a spol. (TV seriál)
Kšefty se smrtí (S02E11)

Herecká filmografie

TV seriály

1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Ušlechtilé důvody (S03E12)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Doogie the Red-Nosed Reindeer (S01E13)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1997 Murder One (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
další epizody (10)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (22)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky