foto

Billy Curtis

  • nar. 27.6.1909
    Springfield, Massachusetts, USA
  • zem. 9.11.1988 (79 let)
    Dayton, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Bloody Wednesday
1985 Vedoucí místo
1984 It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
Night They Saved Christmas, The (TV film)
1982 Eating Raoul
1981 Elephant Parts
1980 Loose Shoes
1975 White House Madness
Wild McCullochs, The
1974 How to Seduce a Woman
1973 Trpasličí gang
Tulák z širých plání
1972 Evil Roy Slade (TV film)
1970 Norwood
1969 Comic, The
Hello, Dolly!
1968 Legenda o Lylah Clarové
1967 Planeta opic
1966 Out of Sight
1965 Harlow
John Goldfarb, Please Come Home!
Two on a Guillotine
1964 Robin a 7 maskovaných
1959 The Angry Red Planet
1958 Merry Andrew
1957 Man of a Thousand Faces
The Incredible Shrinking Man
1956 Přesvedčení
1955 Jungle Moon Men
The Court Jester
1954 3 Ring Circus
Gog
Gorilla at Large
Princess of the Nile
1953 Here Come the Girls
1952 Světla ramp
1951 Superman and the Mole Men
Two Tickets to Broadway
1950 Pygmy Island
So You Want to Throw a Party
1948 April Showers
Homicide for Three
Jiggs and Maggie in Court
Lassie: Rodné stráně
1947 Blaze of Noon
Buck Privates Come Home
Wedding Belle
1946 Three Wise Fools
1945 An Angel Comes to Brooklyn
Incendiary Blonde
That's the Spirit
1944 Ghost Catchers
1943 The Hard Way
1942 Don't Lie
Just Off Broadway
Lucky Legs
Moje dívka Sally
Sabotér
Tramp, Tramp, Tramp
Wings for the Eagle
1941 Emergency Landing
Hellzapoppin
Maisie Was a Lady
Outlaws of Cherokee Trail
To je John Doe
1939 Nová hranice
Čaroděj ze země Oz
1938 The Terror of Tiny Town

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 Open All Night (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
Monster Squad (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1967 Star Trek (TV seriál)
Cesta k Babylonu (S02E15)
1966 Batman (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The NBC Comedy Hour (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
1950 Space Patrol (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1971 Aphrodisiac!: The Sexual Secret of Marijuana

TV pořady

1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace