foto

Christophe Kourotchkine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tvář spravedlnosti (TV film)
2015 Les Rois du monde
Les gorilles
2013 Mafiánovi
Pop Redemption
Shanghaï Blues, nouveau monde (TV film)
2012 Kapitál
Nesplacený dluh (TV film)
Superstar
2011 Fotr na inzerát
Gang Story
Junior
Le temps du silence (TV film)
Mike
2009 Unesený
2008 96 hodin
Paříž 36
2007 Autopsy (TV film)
Edith Piaf
Nous nous sommes tant hais (TV film)
2006 Gaspard le bandit (TV film)
Půjč mi svou ruku
2005 Nuit noire, 17 octobre 1961 (TV film)
S.A.C.: Des hommes dans l'ombre (TV film)
2004 Strážce majáku
2003 Le Pharmacien de garde
Mata Hari, la vraie histoire (TV film)
2002 Qui mange quoi? (TV film)
2001 Malraux, tu m'étonnes !
2000 Dette, La (TV film)
1997 La Famille Sapajou (TV film)
1996 Falešný hrdina
1995 Le bonheur est dans le pré

TV seriály

2019 Jeux d'influence (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Au service de la France (TV seriál)
Code étendu en Algérie (S02E12)
Non mort de la taupe Porte (S02E11)
C'est beau la Pologne (S02E10)
další epizody (12)
2015 Au service de la France (TV seriál)
Au Service de ma France (S01E12)
Le Plan Quinquennal (S01E11)
Le Code Taupe (S01E10)
další epizody (12)
Virage Nord (TV seriál)
Nicolas (E03)
Le Miroir (E02)
La Clé (E01)
2013 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Alerte : disparitions (S01E02)
Vaugand (TV seriál)
La Neuvième Marche (E02)
2010 Interpol (TV seriál)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Dvojí život (S14E03)
2004 Kaamelott (TV seriál)
2002 Malone (TV seriál)
2000 Mathieu Corot (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky