foto

Gary Dourdan

  • nar. 11.12.1966 (52 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gary se narodil 11. 12. 1966 ve Philadelphii (Pennsylvania, USA). V mládí se přestěhoval do Willingbora (New Jersey, USA), kde se také začal zajímat o herectví, hudbu a bojové sporty. Později se přestěhoval do New Yorku a pracoval jako vrátný ve zkoušecím studiu. Zde si ho všimla Debbie Allenová.

O něco později ho obsadily do role Shazza Zulu ve filmu A Different World. Také jsme si ho mohli všimnou v menší roli ve Vetřeleci: Vzkříšení (Alien Resurrection). Zlom nastal, když ho John Sacret Young obsadil do filmu Muhammad Ali: Král světa (King of the World). Nyní ho známe jako Warricka ze seriálu Kriminálka Las Vegas (CSI: Crime Scene Investigation).

Gary je výborný muzikant: hraje na kytaru, piano, basu, bubny a saxofon. Má dvě děti - dceru Nylu a syna Lyrica. Od roku 1994 je rozvedený (Roshumba Williams).

Filip "Fildas" Hrubeš

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crowning Glory: A Psycho Thriller
2018 Guns Guitars and a Badge..
Нокаут или всичко, което тя написа
2017 Media (TV film)
2016 The Miki Howard Story
2015 For the Love of Ruth
Reversion
2014 With You
2013 Five Thirteen
Last Letter, The
2012 Woods, The
2011 Velký skok
2009 Exploze
Magnificent Cooly-T, The
2008 Batman - Gothamský rytíř
2007 Neznámý svůdce
Černý srpen
2005 My Boy
2002 Wanted: Soulful Energy Xchange
2001 Impostor: Živá zbraň
2000 Muhammad Ali: Král světa (TV film)
Podzimní premiéra
Trojka
1999 New Jersey Turnpikes
Rendezvous (TV film)
Weekend, The
1998 Ohrožené město
Černý čtvrtek
1997 Fool's Paradise
Get That Number
Ruce od krve
Vetřelec: Vzkříšení
1996 Černí muži umějí skákat
1994 Noviny
Ostrovy (TV film)
1993 Laurel Avenue (TV film)
Víkend u Bernieho II
1992 Dobrý boj (TV film)

TV seriály

2018 Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
2014 Glee (TV seriál)
The Back-Up Plan (S05E18)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
When One Door Closes... (S01E12)
Full Disclosure (S01E11)
All In (S01E07)
další epizody (5)
2012 Belle's (TV seriál)
Christine (TV seriál)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Post Mortem (S07E07)
Vyhaslý (S07E06)
Křížem krážem (S07E05)
další epizody (21)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)
Psí život (S06E09)
Letí tudy střela II. (S06E08)
další epizody (24)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
Mea Culpa (S05E09)
Proměny (S05E08)
další epizody (22)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Grissom versus sopka (S04E09)
Neviditelný důkaz (S04E07)
další epizody (22)
2002 Lyric Cafe (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Touha po krvi (S03E09)
Smrt před kamerou (S03E08)
další epizody (21)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Co přináší trpělivost (S02E11)
Ellie (S02E10)
další epizody (24)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Anonym (S01E08)
další epizody (10)
Soul Food (TV seriál)
1996 Swift Justice (TV seriál)
1995 Office, The (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)
2003 One Step Beyond: The Making of 'Alien: Resurrection'

TV pořady

2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
2005 The 57th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace