foto

J. Pat O'Malley

  • nar. 15.3.1904
    Burnley, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.2.1985 (80 let)
    San Juan Capistrano, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Freedom (TV film)
Matter of Life and Death, A (TV film)
1976 Tajný závod
1973 Robin Hood
1972 Banacek (TV film)
Getting Away from It All (TV film)
1971 Willard
1970 Cheyennský klub
1969 Doc (TV film)
Hello, Dolly!
Tiger, Tiger (TV film)
1968 Star!
1967 Gunn
Kniha džunglí
1966 Horatio Alger Jones (TV film)
1964 A House Is Not a Home
Apache Rifles
Mary Poppins
Méďa Béďa
1963 Flubberův potomek
Shotgun Wedding
1962 The Cabinet of Caligari
1961 101 dalmatinů
Blueprint for Robbery
1958 Dlouhé horké léto
1957 Courage of Black Beauty
Four Boys and a Gun
Svědek obžaloby
1956 Nejrychlejší střelec
1955 Alice in Wonderland (TV film)
Spin and Marty: The Movie
1954 Macbeth (TV film)
1951 Alenka v říši divů
1949 The Adventures of Ichabod and Mr. Toad
Wind in the Willows, The
1944 Bílé útesy doverské
1943 Lassie se vrací
Thumbs Up
1941 Paris Calling
1924 The City of Stars

TV seriály

1980 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Return of the Ridge Raiders (S02E20)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1969 Mr. Deeds Goes to Town (TV seriál)
1966 The Rounders (TV seriál)
1964 Suspense (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Garrity and the Graves (S05E32)
The Self-Improvement of Salvadore Ross (S05E16)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
See Hollywood and Die (S01E08)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
The Fugitive (S03E25)
1960 Hot Off the Wire (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Chaser (S01E31)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Prudent Prosecutor (S03E14)
1959 Swamp Fox (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
New Adventures of Spin and Marty, The (TV seriál)
1956 Further Adventures of Spin and Marty (TV seriál)
1955 Spin and Marty (TV seriál)
The Adventures of Spin and Marty (TV seriál)
1950 Stage 13 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky