foto

Mark Conte

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Game Time: Tackling the Past (TV film)
2010 Bratr Rádce (TV film)
Ca$h
The 5th Quarter
Černobílé blues
2009 Program na ochranu princezen (TV film)
2008 Minuteman (TV film)
2007 Delta fór
2006 Desatero přikázání (TV film)
The Way (TV film)
2004 Spartakus (TV film)
Tyranosarie (TV film)
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
Nesmrtelné zlo (TV film)
2002 Julius Caesar (TV film)
Král Lear z Texasu (TV film)
2001 Sex, lži a posedlost (TV film)
2000 6. den
Vyvolený (TV film)
1999 Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda (TV film)
Očistec (TV film)
Prapor sv. Patrika
Prokleté dědictví (TV film)
1998 Vražedný virus (TV film)
1997 Perfektní tělo (TV film)
Pilní zloději
1996 Šílený kůň (TV film)
1995 Psí život
1993 Banda: Pomsta Jessieho Leea
Ohnivý blesk
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Nemesis
Reportérka (TV film)
Stůj, nebo maminka vystřelí!
1991 Dvojitý zásah
1990 Johnny Ryan (TV film)
Lví srdce
1989 Prokletá řeka
Terč útoku (TV film)
Turner a Hooch
1987 Ocelový meč
Příšera z šatníku
1986 Zajati v pekle
1985 Nezvěstní v boji 2
1983 Pod palbou

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Leo Getz Justice (S03E04)
In the Same Boat (S03E01)
The Old Couple (S02E17)
další epizody (5)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Let it Ride (S02E05)
Zbytečná hrubost (S01E16)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Na nule (S05E13)
Den, kdy se změnil svět (S05E10)
Číslo 6 741 (S05E04)
další epizody (4)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Neznámá země (S04E20)
Karma (S04E17)
další epizody (5)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Zlodějská čest (S04E07)
Bratrstvo (S04E04)
Panoptikum (S04E01)
další epizody (7)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Lethe (S03E11)
The Crossing (S03E09)
Endgame (S03E08)
další epizody (9)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Til Death (S02E08)
Bury the Lede (S02E05)
Není dobrých skutků (S01E22)
další epizody (5)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace