foto

Shane Johnson

  • nar. 29.2.1976 (41 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Death Everlasting
2016 Hater
Losing in Love
Talk to Me
2014 The Possession of Michael King
2013 Hot Guys with Guns
Chez Upshaw
Pomsta a spravedlnost (TV film)
2008 Velký Buck Howard
2007 Zkřížené cesty
2002 Černý cadillac
Pumpkin
Zlatá doba (TV film)
2001 Za nepřátelskou linií
2000 Love, Lust & Joy
1998 Zachraňte vojína Ryana

TV seriály

2017 Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (8)
Skandál (TV seriál)
Head Games (S06E14)
2016 Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (9)
2015 Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (8)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who You With? (S01E06)
další epizody (8)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
To je vražda, napsal (S05E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Misionářská pozice (S09E20)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Take Two (S04E01)
2009 Hlubinné práce (TV seriál)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hon na predátora (S06E17)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Matka a dítě v zátoce (S02E02)
Odložené případy (TV seriál)
Navěky modrá (S04E10)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Burning Man (E04)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Kim Kelly Is My Friend (E04)
Undressed (TV seriál)
1998 The Closer (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace