foto

Chris Latta

  • nar. 30.8.1949
    Orange, New Jersey, USA
  • zem. 12.6.1994 (44 let)
    Ventura, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Cizinec mezi námi
Stůj, nebo maminka vystřelí!
1991 Danger Team (TV film)
Dobrák Rover
Modrá poušť
Pravá totožnost
1989 Road House
The Butter Battle Book (TV film)
1987 G.I. Joe: The Movie
1986 G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
InHumanoids: The Movie
The Blinkins (TV film)
Transformers: The Movie
1985 Bigfoot and the Muscle Machines

TV seriály

2014 Ray Donovan (TV seriál)
Ubírej se tudy (S02E07)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Pytel, nebo pálka (S01E01)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Krvavá přísaha (S02E19)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Legenda o Hánesově železné hlavě (S08E23)
1993 Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Pasažér (S01E08)
Ženatý se závazky (TV seriál)
NE MADAM (S08E09)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Subway (S03E13)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 G.I. Joe (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Hezkej večer (S01E13)
Mluvící hlava (S01E08)
Homerova odysea (S01E03)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Vánoce u Simpsonových (S01E01)
Star Trek: Nová generace (TV seriál) - herec, a.z.
Šedé přízraky (S02E22) - a.z.
Nástrahy lékařské péče (S02E17)
Věc cti (S02E08)
1988 Superman (TV seriál)
This Is America, Charlie Brown (TV seriál)
1987 Visionaries: Knights of the Magical Light (TV seriál)
1986 InHumanoids (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 G.I. Joe: The Revenge of Cobra (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1983 G.I. Joe: A Real American Hero (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1981 Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace