foto

William Wages

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Scorned (TV film)
2017 The Forgiven
2011 Field of Vision (TV film)
2008 Racing for Time (TV film)
2005 Supercross
2004 Doly krále Šalamouna (TV film)
2003 Padlý anděl (TV film)
2002 Oheň (TV film)
Slečna Lettie a já (TV film)
2001 Parádní jízda
2000 Moving of Sophia Myles, The (TV film)
Táta kovboj (TV film)
Zázrak na druhé dráze (TV film)
1999 Očistec (TV film)
1998 Život v deltě
1997 Klid ve tvém srdci (TV film)
Panna nebo orel
Stalo se o Vánocích (TV film)
What Happened to Bobby Earl? (TV film)
Černá kavalérie (TV film)
1996 Jezdci purpurových stepí (TV film)
Man Next Door, The (TV film)
Sen každé ženy (TV film)
1995 Hra o rodinu (TV film)
Tajnosti (TV film)
Ve stínu zla (TV film)
1994 Propuštění (TV film)
Smrt na počkání (TV film)
Velký závod
Vojna není kojná
1993 Cooperstown (TV film)
Přetržené řetězy (TV film)
Ve vlastním zájmu (TV film)
1992 Nápoj lásky č. 9
Při výkonu služby: Obléhání Marionu (TV film)
The Nightman (TV film)
Tisíc hrdinů (TV film)
Vražedný plán (TV film)
1991 Odvěký zákon (TV film)
1990 Caroline? (TV film)
Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
When Will I Be Loved? (TV film)
1989 Man Outside
Traveling Man (TV film)
Zoufalá láska (TV film)
1988 Dixie Lanes
Lincoln (TV film)
Pancho Barnes (TV film)
Tragický let (TV film)
1987 Baby Girl Scott (TV film)
Eye on the Sparrow (TV film)
Stamp of a Killer (TV film)
1986 Dead as a Doorman
Resting Place (TV film)
Vengeance: The Story of Tony Cimo (TV film)

TV seriály

2019 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Roger a já (S03E12)
Bude tráva (S03E10)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zlí Santové (S03E09)
Bali (S03E07)
Spravedlnost podle Lea Getze (S03E04)
další epizody (6)
2017 Sun Records (TV seriál)
Finishing School (E08)
No Favors Here (E07)
Who They Were Meant to Be (E06)
další epizody (8)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Washingtonovi špioni (S04E10)
Zúčtování (S04E09)
Špatná situace (S04E08)
další epizody (5)
2016 Containment (TV seriál)
Path to Paradise (E13)
Yes Is the Only Living Thing (E12)
Nothing Gold Can Stay (E11)
další epizody (12)
2014 Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Země zítřka (S02E20)
V Austinu (S02E18)
další epizody (7)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Totally Clean (S01E13)
Getting Out the Blood (S01E12)
Cleaning Out the Closet (S01E11)
další epizody (12)
Revoluce (TV seriál)
Pan Horn (S02E08)
Mrtvý muž přichází (S02E06)
Vysoká hra patriotů (S02E04)
další epizody (4)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Stand (S04E18)
Out of the Fire (S04E17)
Dead or Alive (S04E16)
další epizody (25)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dlouhá cesta zpátky (S03E09)
Barryho problém (S03E08)
Výstřely do tmy (S03E07)
další epizody (16)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Dvakrát objednaná vražda (S02E08)
Rozbouřené moře (S02E07)
další epizody (9)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Jsem, jaká jsem (S02E11)
V úzkých (S02E09)
Ti hodní a ti zlí (S02E07)
2006 3 libry (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Dokumentární

1985 Southern Voices, American Dreams
1979 First Strike (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Traveling Man (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Sedm statečných (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky