foto

Richard Eastham

  • nar. 22.6.1916
    Opelousas, Louisiana, USA
  • zem. 10.7.2005 (89 let)
    Pacific Palisades, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Wedding on Walton's Mountain, A (TV film)
1980 Boj o planetu Zemi (TV film)
Condominium (TV film)
1976 Mallory: Circumstantial Evidence (TV film)
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
1974 McQ
The Missiles of October (TV film)
1973 Bitva o Planetu opic
The President's Plane Is Missing (TV film)
Tom Sawyer
1971 Last of the Powerseekers, The (TV film)
1969 Silent Night, Lonely Night (TV film)
1966 Murderers' Row
S mojí ženou ne!
1965 Zatracená kočka
1960 Toby Tyler
1957 Man on Fire
1954 Není nad showbyznys

TV seriály

1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
1957 Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1954 Max Liebman Spectaculars (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1950 Six Men, The

Host

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky