foto

Jamie Pearson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 The Man Who Invented Christmas
2016 Náš milovaný Damilola
2015 MI-5: Vyšší dobro
2013 The Five(ish) Doctors Reboot (TV film)
2012 Restless (TV film)
2011 Eric & Ernie (TV film)
Lapland (TV film)
2006 13 Graves (TV film)
2005 Hibernace
2004 Král Artuš
1995 Passover

TV seriály

2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
Kiri (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2017 The Last Post (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 The A Word (TV seriál)
Therapy (S01E03)
Home School (S01E02)
Diagnosis (S01E01)
Viktorie (TV seriál)
Obyčejná žena (S01E05)
Princ na klíček (S01E04)
2015 Tommy a Pentlička (TV seriál)
N or M?: Part 3 (E06)
N or M?: Part 2 (E05)
N or M?: Part 1 (E04)
další epizody (6)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 In the Flesh (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
The Escape Artist (TV seriál)
2012 Pán času (TV seriál)
Andělé dobývají Manhattan (S07E05)
Azyl Daleků (S07E01)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Skoro lidé (S06E06)
Vzpoura dvojníků (S06E05)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S10E06)
Epizoda 5 (S10E05)
Epizoda 2 (S10E02)
další epizody (4)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Honour Bound (S02E06)
Community Service (S02E03)
Hidden (S02E02)
Pán času (TV seriál)
Nájemník (S05E11)
Vincent a doktor (S05E10)
Amyina volba (S05E07)
další epizody (5)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S09E06)
Epizoda 5 (S09E05)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Alesha (S01E07)
Unsafe (S01E04)
Vice (S01E03)
další epizody (4)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S08E07)
Epizoda 6 (S08E06)
Epizoda 2 (S08E02)
další epizody (4)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
Charity Begins At Home (S01E07)
The Happy Day (S01E02)
další epizody (4)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S07E02)
Epizoda 1 (S07E01)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 2 (S06E02)
další epizody (4)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 3 (S05E03)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (6)
2003 Keen Eddie (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hurikán na povel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace