foto

Henri Morelle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Ma mère est folle
2014 Nejsi můj typ
2013 Něha
2010 No et moi
2009 Unesený
2008 Děti z Timpelbachu
Elles et moi (TV film)
2007 Poison d'Avril (TV film)
2006 Dokonalý přítel
Grand Charles, Le (TV film)
Právo slabšího
Zpěv písku
2005 Jdi, žij a někým se staň
Le Passager
Manželčina pomsta
Nuit noire, 17 octobre 1961 (TV film)
Černá noc
2004 Spící dítě
2003 Deuxième vérité, La (TV film)
Když Otar odešel
La Maison du canal (TV film)
Saint-Germain ou La négociation (TV film)
Trio z Belleville
Un homme par hasard (TV film)
2002 Sur le bout des doigts
2001 Fille de Keltoum, La
Lisa
Mauvais genres
Regarde-moi
2000 Amazonka
Král tančí
1999 Asterix a Obelix
1998 The Quarry
1997 Terza luna, La
À chacun son tour (TV film)
1996 Amateur, L'
Někdo to rád holky
1995 Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
Mezi dvěma ohni
Noční andílci
1994 Dieu que les femmes sont amoureuses
1993 Le Fils du requin
1992 Aline
Na zemi jako v nebi
Parfois trop d'amour
1991 Dingo
Milenci z Pont-Neuf
1990 Il Maestro
Nová vlna
1989 Austrálie
Pentimento
1987 Les noces barbares
Maškara
1986 Genesis
Golden Eighties
Mélo
Springen
Zlá krev
1985 Babel opéra, ou la répétition de Don Juan de Wolfgang Amadeus Mozart
Dust
1983 Benvenuta
Fuite en avant, La
1982 Le Lit
Toute une nuit
1981 Beyroutou el lika
1980 Brouček z lesa
Sladká cesta
1979 La mémoire courte
Žena mezi psem a vlkem
1978 Les rendez-vous d’Anna
1977 Equilibres
Jambon d'Ardenne
Jedna zpívá, druhá ne
Poslední polibek
Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine
1975 Kafr kasem
Trompe l'oeil
1974 Verloren maandag
1973 Manalive
1972 Les tueurs fous
Ras le bol
1971 La Plus longue nuit du diable
Malpertuis
1970 Silences, Les

TV seriály

1977 Komisař Moulin (TV seriál)
Odliv (S01E06)

Dokumentární

1998 Mort à Vignole
1995 Příběh tří šperků
1980 To Woody Allen from Europe with Love

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace