foto

Al Franken

  • nar. 21.5.1951 (67 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Manchurianský kandidát
2001 Harvard Man
1997 The Definite Maybe
1995 Stuart Saves His Family
1994 Když muž miluje ženu
1986 One More Saturday Night
1983 Záměna
1978 The Rutles (TV film)
1976 Tunnel Vision

TV seriály

2000 Clerks (TV seriál)
1998 LateLine (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)

Dokumentární

2017 Horký olej
2015 By Any Means Necessary
Live From New York!
2012 Split: A Deeper Divide
2011 Horký kafe
2008 Split: A Divided America
2006 Al Franken: God Spoke
2004 Outfoxed: Rupert Murdoch's War on Journalism
1988 Superman 50th Anniversary (TV film)
1986 America Undercover (TV seriál)

TV pořady

2017 I Love You, America (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
The O'Reilly Factor (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
Politically Incorrect (TV pořad)
1993 Chevy Chase Show, The (TV pořad)
Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Stuart Saves His Family
1994 Když muž miluje ženu
1986 One More Saturday Night
1983 Coneheads, The (TV film)
1981 Steve Martin's Best Show Ever (TV film)
1979 Bob & Ray, Jane, Laraine & Gilda

TV seriály

1998 LateLine (TV seriál)

TV pořady

1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1986 Best of Dan Aykroyd, The (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1995 Stuart Saves His Family - kniha

Producentská filmografie

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace