foto

Linda M. Bass

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Love Is Relative (TV film)
2009 Ronna & Beverly (TV film)
2004 Crash
1999 Dvojí obvinění
1998 Ghost of a Chance (TV film)
1995 Sbohem, lásko
Síť
1994 Když muž miluje ženu
1991 Dospívání v Queens
Zachránit dítě (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1989 Hřiště snů
Osudné následky (TV film)
Zmrzlý na kost
1988 Pozemšťanky jsou lehce k mání
1987 In the Mood
1986 Extrémy
1985 Pouštní srdce
Žít a zemřít v L. A.
1984 Growing Pains
Strach v New Yorku
Útěk ze sna
1982 Mauzoleum

TV seriály

2016 Pitch (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (4)
Vražedná práva (TV seriál)
Two Birds, One Millstone (S02E06)
Meet Bonnie (S02E05)
Skanks Get Shanked (S02E04)
další epizody (12)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Kill Me, Kill Me, Kill Me (S01E09)
He Has a Wife (S01E08)
He Deserved to Die (S01E07)
další epizody (8)
2013 Twisted (TV seriál)
2012 Next Caller (TV seriál)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
In the Motherhood (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Pitts, The (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 Champs (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1981 Private Lessons

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace