foto

Linda M. Bass

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Love Is Relative (TV film)
2009 Ronna & Beverly (TV film)
2004 Crash
1999 Dvojí obvinění
1998 Ghost of a Chance (TV film)
1995 Sbohem, lásko
Síť
1994 Když muž miluje ženu
1991 Dospívání v Queens
Zachránit dítě (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1989 Hřiště snů
Osudné následky (TV film)
Zmrzlý na kost
1988 Pozemšťanky jsou lehce k mání
1987 In the Mood
1986 Extrémy
1985 Pouštní srdce
Žít a zemřít v L. A.
1984 Growing Pains
Strach v New Yorku
Útěk ze sna
1982 Mauzoleum

TV seriály

2016 Pitch (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (4)
Vražedná práva (TV seriál)
Two Birds, One Millstone (S02E06)
Meet Bonnie (S02E05)
Skanks Get Shanked (S02E04)
další epizody (12)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Kill Me, Kill Me, Kill Me (S01E09)
He Has a Wife (S01E08)
He Deserved to Die (S01E07)
další epizody (8)
2013 Twisted (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which We Say Goodbye (S06E13)
Full Release (S06E12)
Good Fries Are Hard to Come By (S06E11)
2012 Next Caller (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Georgia on My Mind (S06E10)
I'm Fine (S06E09)
Life Support (S06E08)
další epizody (23)
Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
další epizody (13)
2011 Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
Who We Are (S05E08)
Don't Stop 'Till You Get Enough (S05E07)
další epizody (21)
Tráva (TV seriál)
Rozdat si to s ní, nerozdat si to s ní (S07E13)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Tráva MILF (S07E11)
další epizody (13)
2010 Private Practice (TV seriál)
Just Lose It (S04E10)
Can't Find My Way Back Home (S04E09)
What Happens Next (S04E08)
další epizody (10)
Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
Fran Tarkenton (S06E12)
Pýcha Vikingů (S06E11)
další epizody (13)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Všechno o mé mámě (S05E13)
Co nás spojuje (S05E12)
Kačeny a tygři (S05E11)
další epizody (13)
2008 Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
Till We Meet Again (S04E12)
Head Cheese (S04E11)
další epizody (13)
2007 Cestovatel (TV seriál)
In the Motherhood (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek (S01E06)
Anatomie zodpovědnosti (S01E05)
Území nikoho (S01E04)
další epizody (5)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Pitts, The (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1996 Champs (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1981 Private Lessons

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace