foto

Linda M. Bass

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Love Is Relative (TV film)
2009 Ronna & Beverly (TV film)
2004 Crash
1999 Dvojí obvinění
1998 Ghost of a Chance (TV film)
1995 Sbohem, lásko
Síť
1994 Když muž miluje ženu
1991 Dospívání v Queens
Zachránit dítě (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1989 Hřiště snů
Osudné následky (TV film)
Zmrzlý na kost
1988 Pozemšťanky jsou lehce k mání
1987 In the Mood
1986 Extrémy
1985 Pouštní srdce
Žít a zemřít v L. A.
1984 Growing Pains
Strach v New Yorku
Útěk ze sna
1982 Mauzoleum

TV seriály

2020 Malý Sheldon (TV seriál)
A House for Sale and Serious Woman Stuff (S03E19)
A Couple Bruised Ribs and a Cereal Box Ghost Detector (S03E18)
An Academic Crime and a More Romantic Taco Bell (S03E17)
další epizody (9)
2019 Malý Sheldon (TV seriál)
Polévka mládeže a klubíčko lží (S03E10)
A Party Invitation, Football Grapes and an Earth Chicken (S03E09)
The Sin of Greed and a Chimichanga from Chi-Chi’s (S03E08)
další epizody (18)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Zakrnělé dětství a luxusní konzerva oříšků (S02E10)
Rodinná dynamika a Pontiac Fiero (S02E09)
8-bitová princezna a génius na píchlá kola (S02E08)
další epizody (8)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Kirk, Spock a tříselná kíla (S01E09)
Mys Canaveral, Shrodingerova kočka a vlasy Cyndi Lauper (S01E08)
Bůček, vúdú a tajný závod (S01E07)
další epizody (8)
2016 Vysněná meta (TV seriál)
První zápas (E01)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (4)
Vražedná práva (TV seriál)
Two Birds, One Millstone (S02E06)
Meet Bonnie (S02E05)
Skanks Get Shanked (S02E04)
další epizody (12)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Kill Me, Kill Me, Kill Me (S01E09)
He Has a Wife (S01E08)
He Deserved to Die (S01E07)
další epizody (8)
2013 Twisted (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
In Which We Say Goodbye (S06E13)
Full Release (S06E12)
Good Fries Are Hard to Come By (S06E11)
2012 Next Caller (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Georgia on My Mind (S06E10)
I'm Fine (S06E09)
Life Support (S06E08)
další epizody (23)
Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
další epizody (13)
2011 Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
Who We Are (S05E08)
Don't Stop 'Till You Get Enough (S05E07)
další epizody (21)
Tráva (TV seriál)
Rozdat si to s ní, nerozdat si to s ní (S07E13)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Tráva MILF (S07E11)
další epizody (13)
2010 Mluvme o sexu (TV seriál)
Speed 2 (E18)
Speed (E17)
Face Off (E16)
další epizody (7)
Private Practice (TV seriál)
Just Lose It (S04E10)
Can't Find My Way Back Home (S04E09)
What Happens Next (S04E08)
další epizody (10)
Tráva (TV seriál)
Teoreticky láska není mrtvá (S06E13)
Fran Tarkenton (S06E12)
Pýcha Vikingů (S06E11)
další epizody (13)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
It Happened One Christmas (E11)
Class (E10)
Working Girl (E09)
další epizody (10)
Tráva (TV seriál)
Všechno o mé mámě (S05E13)
Co nás spojuje (S05E12)
Kačeny a tygři (S05E11)
další epizody (13)
2008 Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
Till We Meet Again (S04E12)
Head Cheese (S04E11)
další epizody (13)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Perfidia (E13)
The Hanged Man (E12)
Home by Another Way (E11)
další epizody (13)
In the Motherhood (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Konec světa - 2 část (S02E17)
Konec světa – část 1 (S02E16)
Cesta tam a zase zpátky (S02E15)
další epizody (5)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Anatomie Vánoc (S02E12)
Samota (S02E11)
Čeho je moc, toho je příliš (S02E10)
další epizody (17)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Pitts, The (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
The Mamas and the Papas: Part 2 (S05E24)
The Mamas and the Papas: Part 1 (S05E23)
Tuesday's Child (S05E22)
další epizody (12)
2001 Dharma & Greg (TV seriál)
Previously on Dharma and Greg (S05E12)
A Fish Tale (S05E11)
Dream a Little Dream of Her (S05E10)
další epizody (12)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1996 Champs (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1981 Private Lessons

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky