foto

Lyn Paolo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Dokonalý šéf
Guilt by Association (TV film)
Studio City (TV film)
2013 Boomerang (TV film)
2012 Bad Girls (TV film)
Model Minority
Prodigy Bully (TV film)
2011 Expres na západ (TV film)
2010 Manažeři
2009 Otčím
2008 Maturitní ples
2007 Alibi (TV film)
2005 Dark Shadows (TV film)
2003 L.A. Confidential (TV film)
2002 R.U.S./H. (TV film)
Zlatá doba (TV film)
2000 Shangri-la Café, The
1999 Kilroy (TV film)
1998 Dopisy od vraha
1992 Přímý přenos z cely smrti (TV film)
1989 Patrola prokletých
Vietnam War Story: The Last Days

TV seriály

2020 Little Fires Everywhere (TV seriál)
Find a Way (E08)
Picture Perfect (E07)
The Uncanny (E06)
další epizody (8)
Vražedná práva (TV seriál)
Stay (S06E15)
Annalise Keating Is Dead (S06E14)
What If Sam Wasn't the Bad Guy This Whole Time? (S06E13)
další epizody (6)
Shameless (TV seriál)
"Gallavich!" (S10E12)
Location, Location, Location (S10E11)
Now Leaving Illinois (S10E10)
další epizody (4)
2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Agent s velkým srdcem (E01)
For the People (TV seriál)
A Choice Between Two Things (S02E10)
Who Are We Now? (S02E09)
Moral Suasion (S02E08)
další epizody (10)
Animal Kingdom (TV seriál)
Know Thy Enemy (S04E07)
Into the Black (S04E06)
Reap (S04E05)
další epizody (7)
Vražedná práva (TV seriál)
Are You the Mole? (S06E09)
I Want to Be Free (S06E08)
I'm the Murderer (S06E07)
další epizody (16)
Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
Citizen Carl (S10E07)
Adios Gringos (S10E06)
další epizody (15)
2018 For the People (TV seriál)
This is What I Wanted to Say (S01E10)
Extraordinary Circumstances (S01E09)
Flippity-Flop (S01E08)
další epizody (10)
Animal Kingdom (TV seriál)
The Hyenas (S03E13)
Homecoming (S03E12)
Jackpot (S03E11)
další epizody (13)
Vražedná práva (TV seriál)
I Want to Love You Until the Day I Die (S05E08)
I Got Played (S05E07)
We Can Find Him (S05E06)
další epizody (15)
Skandál (TV seriál)
Air Force Two (S07E13)
Allow Me to Reintroduce Myself (S07E12)
Army of One (S07E11)
další epizody (6)
Shameless (TV seriál)
Down Like The Titanic (S09E07)
Face It, You're Gorgeous (S09E06)
Black-Haired Ginger (S09E05)
další epizody (11)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Betrayal (S02E13)
You Will Be Gutted (S02E12)
The Leopard (S02E11)
další epizody (13)
Vražedná práva (TV seriál)
Live. Live. Live. (S04E08)
Nobody Roots For Goliath (S04E07)
Stay Strong, Mama (S04E06)
další epizody (14)
Skandál (TV seriál)
Something Borrowed (S07E07)
Vampires and Bloodsuckers (S07E06)
Adventures in Babysitting (S07E05)
další epizody (22)
Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Occupy Fiona (S08E07)
Icarus Fell and Rusty Ate Him (S08E06)
další epizody (8)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Who's Dead? (S03E09)
No More Blood (S03E08)
Call It Mother's Intuition (S03E07)
další epizody (9)
Skandál (TV seriál)
That's My Girl (S05E21)
Trump Card (S05E20)
Buckle Up (S05E19)
další epizody (11)
Shameless (TV seriál)
Requiem for a Slut (S07E12)
Happily Ever After (S07E11)
Ride or Die (S07E10)
další epizody (24)
2015 Skandál (TV seriál)
The Candidate (S05E11)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
Rasputin (S05E08)
další epizody (23)
Shameless (TV seriál)
Love Songs (In the Key of Gallagher) (S05E12)
Drugs Actually (S05E11)
South Side Rules (S05E10)
další epizody (11)
2014 Skandál (TV seriál)
Where the Sun Don't Shine (S04E09)
The Last Supper (S04E08)
Baby Made a Mess (S04E07)
další epizody (17)
Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
Emily (S04E11)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
další epizody (12)
2013 Skandál (TV seriál)
A Door Marked Exit (S03E10)
YOLO (S03E09)
Vermont Is for Lovers, Too (S03E08)
další epizody (23)
Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Order Room Service (S03E11)
Civil Wrongs (S03E10)
další epizody (12)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Reckoning (S05E10)
Chaos (S05E09)
The Felix Paradox (S05E08)
další epizody (10)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Smrt na sněhu (S01E01)
Skandál (TV seriál)
Blown Away (S02E09)
Happy Birthday, Mr. President (S02E08)
Defiance (S02E07)
další epizody (15)
Shameless (TV seriál)
Fiona Interrupted (S02E12)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
A Great Cause (S02E10)
další epizody (12)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Thursday (S04E10)
Risk (S04E09)
God's Work (S04E08)
další epizody (10)
2011 Shameless (TV seriál)
Father Frank, Full of Grace (S01E12)
Daddyz Girl (S01E11)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
další epizody (12)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
Failure Drill (S03E09)
Fixing a Hole (S03E08)
další epizody (10)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
What Makes Sammy Run? (S02E05)
The Runner (S02E04)
další epizody (6)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Westside (S01E06)
Two Gangs (S01E05)
další epizody (7)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Je mi fajn (S15E21)
Změna rovnováhy (S15E20)
další epizody (12)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Věk nevinnosti (S15E08)
další epizody (19)
2007 Studio 60 (TV seriál)
What Kind of Day Has It Been (E22)
K&R: Part 3 (E21)
K&R: Part 2 (E20)
další epizody (8)
Pohotovost (TV seriál)
300 pacientů (S14E10)
Sky na hranici (S14E09)
Návrat domů (S14E08)
další epizody (22)
2006 Smith (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
Institutional Memory (S07E21)
The Last Hurrah (S07E20)
další epizody (13)
Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
Nalož a leť (S13E09)
další epizody (23)
2005 Invaze (TV seriál)
Pilot (E01)
Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Undecideds (S07E08)
The Debate (S07E07)
další epizody (22)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
Ano (S12E09)
Neštěstí (S12E08)
další epizody (23)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
In the Room (S06E08)
A Change is Gonna Come (S06E07)
další epizody (22)
Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
Výstřel do tmy (S11E08)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
další epizody (20)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
Shutdown (S05E08)
Separation of Powers (S05E07)
další epizody (21)
Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
Ztracená (S10E09)
Volný pád (S10E08)
další epizody (22)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
The Court (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
Arctic Radar (S04E10)
Swiss Diplomacy (S04E09)
další epizody (21)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
První sníh (S09E08)
další epizody (22)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
H. Con-172 (S03E10)
Bartlet for America (S03E09)
The Women of Qumar (S03E08)
další epizody (22)
Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
další epizody (23)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Noël (S02E10)
Galileo (S02E09)
Shibboleth (S02E08)
další epizody (22)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Starý známý rituál (S07E08)
Zachraň mě (S07E07)
další epizody (22)
1999 Outreach (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
In Excelsis Deo (S01E10)
The Short List (S01E09)
Enemies (S01E08)
další epizody (10)
Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Velké očekávání (S06E08)
Smutný případ (S06E07)
další epizody (21)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Spravedlivý boj (S05E08)
další epizody (22)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
další epizody (22)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Union Station (S03E08)
další epizody (22)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
další epizody (24)
1994 Hotel Malibu (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Přísně tajné (S01E09)
další epizody (5)
1993 Second Chances (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky